Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol tudok találni olyan...

Gykerdes33 kérdése:

Hol tudok találni olyan kölcsönt, amit autófedezetre adnak, de nem tudok jövedelemigazolást szerezni?

Figyelt kérdés
Gondolom magánszemélytől tudok ilyet, van jövedelmem, de nem tudom igazolni, ha tudtok valami lehetőséget, írjatok, fontos lenne.
2012. ápr. 24. 22:07
 1/4 Smartguy86 ***** válasza:

Használt autó piac. Beviszed a kocsit, eladod és máris van pénzed. Kb ennyire reális az, amit vársz.

Hivatalos hitelintézet nem fog neked soha pénzt adni úgy, hogy nem tudod igazolni a visszafizetését. Arra meg főleg nem, hogy te odaadod nekik az autódat, ha mégse fizetsz. Nem kirakodóvásár a bank...

2012. ápr. 24. 22:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem is hivatalos pénzintézetre gondoltam.
2012. ápr. 24. 22:19
 3/4 Smartguy86 ***** válasza:

Nem hivatalos helyen meg minek neked az autó, mint fedezet? Bemegy a feketehiteles az autóhivatalba és ráíratja a nevét? :D

Szerintem ilyen esetben csak az van, hogy ilyen kapualjas "hitelt adunk" helyeken adnak, de őket nem érdekli a kocsid...

2012. ápr. 24. 22:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem öröm ez nekem, de ilyen kapualjas helyet kell akkor keresnem :S
2012. ápr. 24. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!