Van egy külföldi (Nigéria) srác aki akar venni tőlem vmit ha elküldi a pénzt nekem de én nem küldöm el amit vett akkor mivan?
Tapló, tipikus magyar hozzá állás. A magadfajta magyarok miatt kell szégyellnie magát a rendes magyarnak külföldön.
Remélem lebuksz és a tripláját verik le rajtad. Menny a sírba, nyomorult!!!!!
"Nyugodt lehetsz, hogy nem küld ő neked semmiféle pénzt.
Jó nagy balek vagy, hogy egy percig is bevetted ezt az ősrégi átverést.."
nem tudsz szöveget értelmezni, ő akarja átverni a külföldi srácot.
" A kérdező kommentje:
hogy szopták meg páran??
kért egy bankszámlaszámot és oda küldené"
No, akkor olvasd el ezt is: [link]
Hát ennyi tudatlant!!!! Nem hallottatok még a nigériai csalásról??? Olvassatok utána!
Ő akar átverni téged!!!
"nem tudsz szöveget értelmezni, ő akarja átverni a külföldi srácot."
Szerintem meg te nem tudsz!
Ez egy jó móka lenne, menjél bele! Úgysem fog pénzt küldeni, hanem hamisít egy átutalási igazolást, és megírja, hogy gyorsan küldd a cuccot, mert hererákos a madárpókja, és azonnal kell neki! És különben is megfenyeget, hogy ha nem küldöd, rádszabadítja a Magyarországon dolgozó nigériai maffiát, akinek a vezére történetesen az ő unokaöccse.
Amit elérhetsz, hogy szívatod egy darabig. Ez azért jó, mert addig sincs ideje másokat átverni. És különben is iszonyat jó móka! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!