Hogyan tudnánk megoldani, hogy el tudják küldeni nekem a pénzt Svédországból vaterán vásárolt cuccomért?
Vaterán vettek tőlem egy nadrágot. Pechemre Svédországból. És nem tudom hogyan kaphatnám meg tőle a pénzt. Azt már tudjuk, hogy mennyit kell kapnom, mert a postaköltséget is megnéztük és összeszámoltuk. De nem tudom, hogy milyen módon tudná nekem kifizetni, hogy megkapjam mégis a pénzt? Paypalt mondta, de én 1. Nem értek hozzá, 2. Nincs pénzem rá, bankkártyám és munkahelyem sincs, 3. Ezért miatta én külön nem fogok ezen agyalni hogyan kell használni ezt az egészet.
Magyarországon mindig rózsaszín csekken fizették be a pénzt a lakcímemre.
De ez a svédországi nem tudja ezt megoldani, csak paypalon tudna fizetni. Akkor most mi legyen mégis???
Magyarázott nekem valamit, hogy Szolnokon vagy Pesten lehet valamit csinálnom amihez útlevél kell...stb. igazából nem sokat értettem belőle mert nem nagyon tud magyarul. Na mármost én ezért nem fogok felutazni se Szolnokra se Budapestre hogy intézzem, hogy ő fizetni tudjon, mert ugyebár az nekem pénzbe kerülne, hogy utazok!
MIT TEGYEK???
Kedves második!
De hogyan tudna átb*szni mégis? Itt csak én tudnám őt (ami nem állna szándékomban). A pénzt amíg nem küldi, addig én úgyse küldeném neki a cuccot.
Azt mondta, hogy örül, hogy végre vehet egy ilyen nadrágot, mivel ott nem lehet kapni ilyet.
Persze szívem szerint újra meghirdetném, hogy hátha akad egy magyar vevő...csak félek a negatív értékeléstől, az nem hiányozna, mert jól állok. És ez a pénz pedig nagyon kéne nekem...ezért is rossz most ez, hogy fogalmam sincs, hogy fizesse ki.
Kedves első!
Itt meg tudják ezt a western union utalást csinálni, ahol fel tudnám venni a pénzt, jól látom?
Nem küldöm előre a nadrágot és nem is akar erre rávenni.
Fizetni akar.
És most épp erről levelezünk, hogy a western union pénzátutalással fogjuk megoldani. Befizeti a pénzt, én felveszem, és ezután feladom neki a nadrágot, ennyi.
Ha azt akarná, hogy küldjem a nadrágot, úgyse küldeném előre!
Amíg nem jön meg a pénz, nem szoktam semmit küldeni.
De nem kéri hogy küldjem, mert fizetni akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!