13 éves srác csinálhat bármi nyárimunkát?
Figyelt kérdés
13 éves srác vagyok és nem tudom hol keressek nyárimunkát.Nagyon szeretnék besegíteni a szüleimnek a számlákban de nem tudom hol keressek munkát
nem baj ha nem fizet valami jól csak legyen vellöle egy kis pénz
ja és Pest megyében Gombán lakok
ehez közel kéne.
2009. jún. 20. 19:48
1/7 anonim válasza:
hivatalosan nem, hát nem hivatalosan meg bármi elképzelhető persze ...
2/7 anonim válasza:
Legálisan csak 16 éves kor felett mehetsz!
3/7 anonim válasza:
15 évesen már lehet dolgozni, szünidőben, szülői engedéllyel. 15 éves kor alatt csak gyámhatósági és szülői engedéllyel lehet művészeti, sport, divatvilághoz kapcsolódó, reklámmunkát végezni.
Tehát hivatalosan csak ilyen munkákat vállalhatsz. Az más kérdés, hogy nem hivatalosan lehet, hogy tudsz egy kis pénzt szerezni, ha van ismeretséged.
4/7 anonim válasza:
szerintem csak 17 éves korba lehet!
5/7 anonim válasza:
A csodát! Tutira úgy van, ahogy írtam.
3. voltam.
Amúgy nézzetek utána a Munka Törvénykönyvében. 1992.évi XXII. tv.
6/7 anonim válasza:
Próbálj meg valakinek otthon (szomszédban, vagy ott helyben segíteni, a kertben, a ház körül idős embereknek, akinek nincs segítsége. Bevásárolni, kisebb javítási munkák, stb. Amit el tudsz végezni. Ha jó tanuló vagy, segíthetsz pótvizsgára felkészülni kisebbnek, vagy osztálytársadnak. Kédezz körül az ismerősök között, de mond meg előre, hogy a célod, hogy egy kis pénzt keress. Nehogy azt gondolják, hogy ingyen segítessz, aztán a végén derül ki, hogy nem vagytok egy hullámhosszon. Sok sikert. A nagytakarítás, ablaktisztítás is vállalható esetleg.
7/7 anonim válasza:
irj priviben, lehet,h tudok segíteni viszont csak ha komolyan gondolod. távmunkáról lenne szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!