Csak én tapasztalom azt, hogy az emberek egyre jellemtelenebbek évről évre, vagy ezt más is így látja?
Férjem ingatlanértékesítő. Bejelentett egyéni vállalkozó (kollegái közül elég sok bejelentve sincs egyébként, de ez más tészta). Fizeti a havi nem kevés adót, az iroda bérleti díját, a havi hirdetési díjakat. Jóval havi 100ezer ft felett van a fix kiadás. Havi bevétel az elmúlt időszakban: 0.
Vagy fel sem hívja senki, olyan hirdetésekre, amit a kollegái folyamatosan mutogatnak vagy mire nála vételi ajánlatot tesz egy vevő, addigra pont eladta más. Volt egy lakás, amit most adtak el. Egész héten mutogatta, hirdette, majd nála hétfőn reggel vették volna meg, de a másik ingatlanos ügyfele előző este lefoglalózta...
Tegnapi szitu: férjem délelőtt felhívta valaki, aki 12:30kor akarta megnézni a lakást. Férjem felhívta az eladót, aki nem ért rá, csak este 7kor. Visszahívta a nézelődni kívánót, kedvesen elmondta neki, hogy a tulaj sajnos dolgozik, válaszolt minden kérdésre és elmondta, hogy este 7kor szívesen megmutatja. Vevőjelölt azt mondta, hogy megbeszéli a férjével és visszatelefonál délután. kb. 1 óra múlva mondtam a férjemnek, hogy hívja fel, de udvarias akart lenni, nem akarta zargatni. Közben bementünk az irodába, beszéltünk a lakásról, férjem mondta, hogy mutatja majd holnap is, mire az egyik kolleganője beszólt, hogy azt majd ma ő eladja. Mindenki elment enni, a férjem meglátta a kolleganő asztalán a telefonszámát az este 7 órás ügyfelének, aki az volt, akivel ő beszélt előzőleg és ígérte a visszahívást. Nyelt egyet, visszahívta az ügyfelet, aki természetesen nem vette fel a telefont, majd a férje visszatelefonált, hogy keresték. A férjem elmondta, hogy miért, mire az ember azt mondta, hogy nem beszélt a feleségével és kizárt, hogy ráérjen adott napon. Férjem mutatta másnak a lakás fél órával később, amikor jött vele szembe a jellemtelen família, akik mellesleg valószínűleg megveszik az ő vevőjének orra elöl az ingatlant.
Nagyon aggódok, hogy meddig fogja bírni a folyamatos csalódást és egyáltalán nem értem, hogy neki miért nem jön össze folyamatosan semmi. Egyszer egyszer lecsúszhatsz valamiről, de nem lehet valaki állandóan negatív szériában.
Azt most nem írom le, hogy én mivel foglalkozom, de hasonlóan nagyokat szívok néha. Nálam viszont egyszer fent, egyszer lent a helyzet és így kiegyenlíti magát a dolog. Nála viszont több mint egy éve csak lent van... :(((
szerintem nem az iroda a problémás, hanem az ügyfél, aki x-től kap tájékoztatást, x-nek ígér visszahívást, majd mégis y-t hívja...
a kolleganőnek nem kellett volna tudnia, hogy a férjem is ugyanaz az ember hívta fel. ez csak egy mellékes infó volt a körítésemben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!