Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha valaki nem küldi a csomagot...

Nimrood kérdése:

Ha valaki nem küldi a csomagot amit előre utalással rendeltem mit tegyek?

Figyelt kérdés
vaterárol rendeltem. és el is küldtem a pénzt, az eladó azóta visszasem ir :( mit birok tenni, mivel ilyeszthetnék rá?? :(

#posta #fizetés #áru #megilyeztés
2012. ápr. 14. 16:25
 1/6 csibexke ***** válasza:
ráilyeszteni mondjuk feljelentéssel. aztán irj a vaterának és ha olyan az érték vagy dühös vagy tényleg jelensd fel
2012. ápr. 14. 16:46
 2/6 anonim ***** válasza:
de megbizható a vevő?vagy nincsenek róla értékelések?
2012. ápr. 14. 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:
vagy az eladó.bocsánat
2012. ápr. 14. 16:48
 4/6 anonim ***** válasza:

általában MINDEN ilyen oldalra ki írják hogy SOHASE UTALJ ELŐRE SENKINEK!!!

[link]

[link]

[link]

és csak annyit tudok mondani, hogy szimplán hülye vagy...

ui: bocs a személyeskedésért, de így van

2012. ápr. 14. 17:10
 5/6 csibexke ***** válasza:
az utolsónak van igaza... az emberek sose tanulnak más kárából,akkor tanuljon a sajátjából aztán majd rájön és irkál baromságokat a gyakorikérdések.hu ra :)
2012. ápr. 14. 18:23
 6/6 A kérdező kommentje:

hát az eladó egész megbízható 1100 valamennyi jó kritikája van :/ aki nem jó az meg az h készlethiány meg nem olyan amire a vevő számított (a negetív kritikából 5db volt)! én vásároltam sokat 2 volt amit lerendeltem és nem jött össze az alku végül, az elsőt megbeszéltem vele, a másikat meg elfelejtettem :/!! de sztem nem számít hogy megbízhatóü vagyok-e mert elküldtem a pénzt. :( de megbpóbálom megfenyegetni :/!

de ebből tanultam :/

2012. ápr. 15. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!