Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy kell postán utánvétel...

Hogy kell postán utánvétel standard csomagot feladni?

Figyelt kérdés
Szeretnék feladni postán utánvétel standard csomagot + törékeny, az érdekelne, hogy ennek a postaköltsége mennyi lenne, illetve a menetét hogy hogy csináljam.
2012. ápr. 13. 22:10
 1/3 anonim ***** válasza:

én tavaly sok utánvételes csomagot adtam fel

kell hozzá egy rózsaszín papírka, amire felírod a címzettet

ha utánvételes 1770Ft a sima, ha törékeny akkor még +320Ft

odamész az ablakhoz, megmondod hogy csomagot szeretnél feladni és odaadja a papírt a nőci, megmondja miket kell kitöltened rajta(kb 5 perc)

2012. ápr. 14. 09:32
 2/3 A kérdező kommentje:
KÖszönöm szépen, ment a zöld kéz! :) Még ennyi lenne a kérdésem, hogy postaköltséget is rá kell számolni az utánvételi árra, vagy azt a posta automatikusan rászámolna nekem?
2012. ápr. 14. 12:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Automatikusan nem számolja fel. Azt feladásnál jelezned kell, hogy az alap utánvételi összeghez adja hozzá a feladási költséget is, amit aztán a papírra kell írni.
2012. ápr. 14. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!