Otthon végezhető munka. Valaki próbált már hasonlót, és ha igen mik a tapasztalatok? Részletek lent.
Chipek szétválogatásáért fizetnek, mint a válasz emailből kiderült a munkáz otthon kell végezni 1000 ft befizetése után... Kinek mi a véleménye ezekről az "előbb fizess x összeget utána dolgozhatsz" munkákról?
Nem feltétlenül. A távmunka a világban létezik, s elvétve itthon is. Én pár hétig így dolgoztam mostanában. Rendes, valódi munka volt, csak a cég megrendelési állománya visszaesett, így már nincs.
Számítógéppel dolgozom, és nem feltétlenül kell személyes jelenlét.
Szomszédom pedig évek óta itthon dolgozik, szintén számítógéppel. Mérnők, s valami telefonos cégnél van, nem tudom melyiknél.
Na ja.. cégnek lehet telne más emailre de hogy ez nem cég az is biztos. Csak a megadott bankszámlaszámra kerestem rá .. elég is ennyi szerintem:) Azért köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!