Szerbiában 1200 dínár forintba mennyi?
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 19:24
11/17 anonim válasza:
egyepkent bocs a multkori kemeny szavarkert de ez akkor is igy van!gondlod at a dolgot es tegyunk egyutt azert h magayrok maradhassunk!!!
13/17 anonim válasza:
23:14-es, akkor te költözz el a hivatalosan Szerbiához tartozó területről a hivatalosan Magyarországhoz tartozó területre, ha nem tudod elviselni, hogy a szerb kormány fennhatósága alá tartozol. Ha itthon így pofázna pl egy cigány, vagy akárki, mint te ott, akkor én is utálnám és megvetném. Aztán meg csodálkozol, hogy téged nem szeretnek a szerbek... nevetséges! Miért nem lehet normálisan együtt élni?
14/17 anonim válasza:
És a pont az utolsó válaszolónak jár!
Nem az szégyeniti a vajdasági magyarokat, aki elismeri, h Szerbiában él, hanem aki azt hangoztatja,h mekkora magyar meg h délvidéki és blablabla de helyesen nem tud irni! Siralmas...
Sztem semmi gond sincs a szerbekkel (legalábbis nagy részével). Természetes, h akad köztük kivétel, de hát magyarok közt is vannak majmok...
15/17 anonim válasza:
jah, és én is vajdasági vagyok...
16/17 anonim válasza:
Prünike gratulálok,100% ban egyetértek veled!
17/17 anonim válasza:
Pontosan.Vajdasag resze Szerbianak el itt mindenfele.Egyutt kell elnunk veluk.Szerb osztalyba jartam kozepsuliban hogy megtanuljam a szerb nyelvet es nem azert hogy szerb legyek hanem mivel itt elek es orszag nyelve csak segithet...es nem csinaltak olyat hogy budos magyar mit keresel szerbek kozt...szerbek kozt is van persze allatok akik szerint"srbija do tokija" de magyarok kozul is akik nem tudjak elviselni hogy ez Szerbia jelenleg...nem szerbek es magyarokat kell kulonmboztetni hanem jokat es rosszakat kerdesre visszaterve jah kb.3600...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!