Mennyi lehet egy mobil tartozás miatti per költsége?
Figyelt kérdés
Volt 100ezer forint tartozásom, abból nyolcvanat kifizettem (faktorháznak) az utolsó 20ezret nem tudtam időben sajnos. Most kaptam egy smst, hogy megnyertem a perköltséget magamnak, perre viszik a dolgok. Mire számítsak?2012. ápr. 4. 10:53
1/2 anonim válasza:
Próbálj meg eggyezkedni. Semmiféle képpen ne tűnj el, mert sokba fog kerülni. Hívd fel őket, hogy ki akarod fizetni, kicsi gondod akadt, de fizetni fogsz! Hidd el, ők sem akarnak pert. Viszont ha nem érnek el, nem reagálsz, akkor per lesz, ami akár 100+ezer pluszban(a 20ezren felül).
2/2 anonim válasza:
Nem per lesz, hanem fizetési meghagyás, kb. +20-30e Ft jön rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!