Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Békéscsabán, a Kossuth téri...

Békéscsabán, a Kossuth téri Babaruhaüzletről mondanátok valamit? (munka szempontjából. Lentebb)

Figyelt kérdés

Időnként megjelentetnek egy-egy álláshirdetést, hogy eladót felvesznek.Az utóbbi 1-1 évben már többször találkoztam az álláshirdetésükkel.Nos, nyilván akad sok jelentkező és az emberek nem hagyják manapság csak úgy ott a munkahelyüket...

Lehet, hogy csak a "próbaidőig" alkalmazzák őket, aztán jöhet a következő? Emiatt kéne infó nekem, addig nem nagyon merek jelentkezni, mert már volt dolgom csaló munkáltatóval, nekem nincs időm arra, hogy szívassanak.Csak komoly munkahely érdekel(ne).

2012. ápr. 3. 11:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!