Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Budapesten hol lehet igényelni...

Budapesten hol lehet igényelni segélyt?

Figyelt kérdés

Régebben valahol újpesttől nem messze kértem segélyt, ami alkalmi volt, mert elvileg rendszeres nem jár.

Hamarosan érettségizek, és hogy legyen saját ünneplőm az érettségire, rendes tollam, stb... szeretnék az államtól pénzt kapni.

Az a baj, hogy már a nevére sem emlékszem, így nem tudok rákeresni hogy mi hol hogy.

Már elmúltam 18 egy ideje, de még iskolába járok, remélem így is tudom igényelni.

Valaki tudna tájékoztatni?

2012. ápr. 1. 16:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Lakhelyed szerinti önkormányzat vagy családsegítő,iskolai ösztöndíj?

Szülők,nagyszülők, keresztszülők?

Diákmunka?

2012. ápr. 1. 16:37
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy az önkormányzatnál. Legalábbis nem emlékszek hogy oda mentünk volna, külön valami "segélyekre specializálódó" létesítmény volt (kicsi).

Rokonoktól ha tudnák kérni, nem folyamodnék az államhoz... :)

Diákmunkát pedig 'tartós betegségem miatt nem kapok.

2012. ápr. 1. 19:18
 3/3 anonim válasza:

Szia!Én is tartós beteg vagyok.Lehet igényelni rendkívüli gyermekvédelmi segélyt.Azt hiszem ez a neve.mi a sz önkormányzathoz kellet forduljunk 1 kérelemmel.Am. szükséges 1 iskolalátogatási papír is .A lényeg,hogy menj be a kerületi önkományzatba és ott érdeklődj az illetékeseknél ,hogy ténylegesen jár-e neked.

Bocs,ha hosszú lett.:)

2012. ápr. 2. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!