Melyik bankkártyát a legérdemesebb választani paypal-on történő vásárláshoz?
a legegyszerubb ha megkerdezed a bankodat, ahol van szamlad, hogy adjanak egy olyan kartyat, amit remelhetoleg elfogad a paypal. Szerintem nem te leszel az elso ugyfeluk aki ilyesmivel keresi fel oket. Ha megnezed a kerdeseket itt a GYIKon egy csomo ember panaszkodik.
En anyunak hoztam letre egy paypalt es hozzaadtam a bankszamla szamot. Mikor a kartyat is hozza akartam adni nem fogadta el. Rajottem, hogy a bankszamla hivatalosan apu neven van, anyunak csak tarskartyaja van a szamlahoz.
Megszuntettem anyu paypaljat, letrehoztam egyet apu nevere, hozzaadtam a bankszamla szamot, majd apunak kertunk egy kartyat (neki nem volt mert sosem jar vasarolni), miutan megjott a kartya, hozzaadtam azt is a paypalhoz is minden OK volt. Nekik hagyomanyos CIB bankos szamlajuk van, amihez ha jol emlexem egy mastercardos kartyat adnak. (nem hitel!)
bármilyen online fizetésre alkalmas debit vagy creditkártya megfelelő
bankodat kérdezd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!