Mi a különbség a bankszámlaszám és a bankkártyaszám között?
Én voltam a hülye, hogy próbáltam segítséget kérni...
Az utolsó válaszolónak köszönöm a segítségét.
Ha jon a bankodtol havi szamlalevel azon rajta van a bankszamla szam. Ezt kell a paypalon belul megadni, meg a bank nevet. Vigyazz, hogy a pontos nevet ird be, necsak annyit, hogy cib, hanem pl. cib bank... stb.
Miutan a szamlaszamot sikeresen hozzaadtad a paypal szamladhoz, hozzaadhatod a kartyaszamot is. A kartya ugyanehhez a bankszamlahoz tartozo kartya kell legyen. Mert pl. van akinek van otp-s szamlaja, meg cib szamlaja. A lenyeg, hogy ugyanannak a banknak a szamlaszamat es kartyaszamat hasznald.
Ha be van allitva az sms-kuldes kartya tranzakciohoz, akkor amikor hozzaadod a kartyat a paypalhoz, kapsz majd egy sms-t hogy levontak 400 forintot, es az sms-ben megtalalod majd a 4 jegyu kodot, amit a paypalon belul be kell irj es hitelesited a kartyat. Innen mar tied a vilag :)
"A kérdező kommentje:
Én voltam a hülye, hogy próbáltam segítséget kérni..."
Hát, igen! Paypalozol, alap dolgokkal meg nem vagy tisztában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!