Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ajánló levelet mikor, hogyan,...

Ajánló levelet mikor, hogyan, kitől lehet kérni?

Figyelt kérdés
Most egy irodában dolgozom önkéntesként,jóban vagyok ott mindenkivel.Eddig több helyen dolgoztam, de csak most jutott eszembe, hogy jó lenne talán, ha lenne egy jó ajánlólevelem, de nem tudom, hogyan szokás ezt kérni?Kérhetek-e egyáltalán?És kitől?A főnökömtől?És mikor?Az utolsó munkanapomon, vagy mikor kilátásban lesz egy következő munkahely?Vajon nem fog nagyon pofátlannak nézni a főnök, ha megkérdezem?Légyszi írjatok le ezzel kapcsolatban minden hasznos infót.Sürgős, mert ma megyek be utoljára, sajnos.
2012. márc. 30. 10:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne az utolsó napon, mert másnap már nem mész be. Egy héttel előtte kérd meg a főnöködet, vagy akinek a keze alatt dolgoztál (tehát aki relevánsan el tudja bírálni a munkád teljesítményét, eredményét), hogy írjon egyet. Mond el, hogy miért szeretnéd, mit kérsz, és hogy tud-e segíteni.
2012. márc. 30. 10:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát, igen, ez az utolsó nap.De akkor majd munkaidő kezdetén megmondom neki, gondolom, nem kellenek órák, hogy megírja.Ha mégsem készül ma el, akkor később is beugorhatok érte talán, hisz itt van a szomszédban a munkahelyem.
2012. márc. 30. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!