Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jelenleg külföldön tartózkodom...

Jelenleg külföldön tartózkodom. T-mobil szolgáltatónál vagyok, és tegnap kaptam egy 417 000. - számlát. Miből adódhat? Nem tartom jogosnak. Meg lehet oldani, hogy ne kelljen kifizetni?

Figyelt kérdés
Van itt wifi amire csatlakozom is folyamatosan, de én ebben a magas számlában a netre gyanakszom. Mi lehet a megoldás? minden lehetőséget és ötletet várok.
2012. márc. 25. 10:48
1 2
 11/16 Flector 67 ***** válasza:
42%
50e felett azért még nem korlátoznak. Az nem egy nagy összeg.
2012. márc. 25. 13:04
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
persze,kedves 10, nagy ötlet.Aztán majd megnézikhogy honnan hívtak és kit és kiderül,hogy ahol te voltálés a te barátaidat.Aztán család kisérletéért még egy pert is akasztanak a nyakadba. Vagy csak jólkiröhögnek.
2012. márc. 25. 13:07
 13/16 A kérdező kommentje:

igen vasárnap korlátozták is a szolgáltatást, de mikor felébredtem fél9-kor akkor láttam ezt és akkor volt egy nem fogadott hívásom egy 30-as számról, nyilván tőlük, de vissza már ugye nem tudtam őket hívni. Előtte semmi sms vagy jelzés erről.

Akkor esetleg részlet fizetést nem lehetne kérni? én most rokonoknál vagyok, de otthon jelenleg nincs munkahelyem és a nevemen sincs semmi, ház, autó...

2012. márc. 26. 09:24
 14/16 Flector 67 ***** válasza:
A T-Mobil nem 30-as számról fog hívni szerintem. Egyébként attól függ mennyi volt az előző havi számlád/számláid. Csodálom, hogy már 100e-nél nem hívtak.
2012. márc. 26. 09:32
 15/16 A kérdező kommentje:

Kb 30e szokott lenni a havi számlám. Pedig sajnos csak ez az egy hívásom volt és ez is csak egyszer reggel és mivel kikapcsolták vissza sem tudtam hívni őket.

Nem szóltak előtte sem mailben sem sms-ben.

Lehetne erre hivatkoznom mit gondoltok?

Erre is azért jöttem rá, persze a kikapcsolás után mert van my t-mobile oldalam és megnéztem. Akinek nincs az majd egyszercsak kap egy csekket és kész...?

2012. márc. 26. 09:52
 16/16 Flector 67 ***** válasza:
Csodálom, hogy csak 400-nál tiltották le. Ettől függetlenül ki kell fizetned, hiszen használtad. Bár azért én tüzetesen megnézném a számlát, hátha csak félrenyomtak valamit.
2012. márc. 26. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!