Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebayes közvetítőt keresnék!...

Ebayes közvetítőt keresnék! Tud ajánlani valaki?

Figyelt kérdés
2012. márc. 24. 21:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

milyen az az ebay-es közvetítő??Az mit csinál??

Mert én szoktam vásárolni (elég sűrűn) de még nem hallottam ilyenről?

2012. márc. 24. 21:14
 2/18 A kérdező kommentje:
Aki segítene megrendelni egy terméket..+10% szoktak kérni..
2012. márc. 24. 21:16
 3/18 anonim ***** válasza:

lol:)

A hülyékről aztán minden oldalról lehet pénzt legombolni:)

Mit nem lehet érteni az ebay-es vásárláson? A pisiléshez nem kell közvetítő?

2012. márc. 24. 21:18
 4/18 A kérdező kommentje:
Én pl. angolul nem tudok, és emiatt.
2012. márc. 24. 21:20
 5/18 anonim ***** válasza:

Akkor kérj meg valakit aki minimálisan tud.

Vagy használd ezt: [link]

A szomszéd általános iskolás gyereke tudd annyira angolul ami elég egy rendeléshez.

De fizetni valakinek (ráadásul 10%-ot) azért, hogy rendeljen neked valamit az ebay-ről több mint nevetséges.

2012. márc. 24. 21:24
 6/18 anonim ***** válasza:
Keress egy ismerőst aki rendelkezik paypal-al és ebay accounttal. És kérd meg, hogy rendelje meg. Én is ezt szoktam csinálni...
2012. márc. 24. 21:27
 7/18 anonim ***** válasza:

első vagyok.

Igaza van aki ide írt,hogy hülyeség 10 %-ot fizetni,hogy valaki rendeljen helyetted.

Mi a gond vele?Én sem tudok annyira angolul,de ha valamit nem értek,akkor szépen lefordítom a google fordítóval.Annyit meg te is fel tudsz fogni,hogy mi mennyibe kerül..nem??

Én mint írtam rendszeresen vásárolok ebay-ről.Eddig nem volt gondom.Szívesen segítek,ha megmondod hogy miben segítsek.De nem fogok 10%.ért sem a saját számlámra,saját pénzemből vásárolni neked.

Regisztrálj,csinálj pay-pal számlát,és onnantól kezdve te is tudsz rendelni magadnak.

2012. márc. 24. 21:30
 8/18 A kérdező kommentje:
Múltkor egyedül rendeltem. Kaptam is értesítő emailt, hogy postára adták, de még a mai napig nem kaptam meg. március 6.-án adták fel Angliába..
2012. márc. 24. 21:40
 9/18 anonim ***** válasza:
Március 6? Még megjöhet... Nézd meg a termék adatlapját, általában feltüntetik a várható szállítást. Ha már túlléptétek az időt írj a feladónak. Tapasztalataim szerint sok mindent megtesznek, hogy ne kapjanak negatív visszajelzést.
2012. márc. 24. 21:50
 10/18 anonim ***** válasza:

Márc 6-án adták fel.vagyis ma 24-e van.Ez azt jelenti,hogy kedden adták fel,és eddig 13 munkanap telt el.Akkor még nincs gond.Sokszor kiírják,hogy hány munkanap alatt ér oda.Van amikor 30 napot is várni kell.Nézd meg,hogy amit vettél arra mennyi időt írtak.

(első vagyok)

2012. márc. 24. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!