Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ilyen kompetenciákkal lesz...

Ilyen kompetenciákkal lesz valaha is esélyem munkát találni?

Figyelt kérdés
Szeretnék majd munkát találni de sajnálatos módon nem vagyok valami okos és tehetséges, mint a többi ember. Kicsit buta és szétszórt vagyok. Szeretnék majd asztalosként dolgozni, de nem tudom, hogy alkalmazna-e majd valaki. Végzettségemet tekintve szeretném jövőre megcsinálni az asztalos szakmát, van okj-s szoftverüzemeltetői papírom, középfokú angol nyelvvizsgám meg egy bsc papírom. Az a baj, hogy nem igazán tudom hogy mit kéne csinálnom a jövőben. Attól tartok, hogy hajléktalan leszek.
2012. márc. 15. 16:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Már az is valami hogy ezt mind tudod magadról. Igy legalább biztos hogy jó irányba fogsz lépni és nem leszel hajléktanan sőt munkád is lesz. Sok sikert!!!
2012. márc. 15. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!