Hogyan lehet Ebay-en termékeket eladni?
Nem adhatsz el ugy h WU-n fizethetnek neked.
Ajanlom hirdetes elott olvasd el a szabalyzat lenyeges pontjait.
Egyebkent remepem tudod hogy ca. 250 forint maga a hirdetes es a jutalel is eleg huzos...
Ha minimalis angoltudasod nincs meg hozza akkor hagyd a fenebe.
Western Union-t pedig inkabb ne eroltesd.
A Paypal a legjobb. Olcso es biztonsagos. (olcsobb mint egy bank).
Hozz letre egy Paypal szamlat. Rakd fel az eBayre a cuccot es fizetesnek pedig allitsd be hogy Paypal accepted.
Ha valaki megveszi toled a cuccot, akkor az osszeg megjelenik a Paypal szamladon. Ha ez az elso eladasod, akkor 21 napig nem enged hozzaferest a Paypal, de ha Paypalon belul nyomtatod ki a shipping labelt, akkor addig, amig nem igazoljak, hogy a vasarlohoz megerkezett a cucc. De ez csak az elso eladott termeknel van igy, amolyan biztonsagi intezkedes.
Azt ne felejtsd el, hogy az eBay is fel fog szamolni valami reszesedest, amit altalaban az ember belekalkulal a termek araba. En pl. eladtam egy taskat 140 dodoert es kb. 13 dollart fizettem az eBaynek (ebben benne volt a listazasi ar, az extra fenykep ara stb.) Erre pedig meg rajott vagy 7 dollarnyi shipping, ugyanis en "free shipping"-el listaztam a termeket.
Mivel a taskat en ajandekba kaptam, igy penzembe nem kerult. 1-2 oram elment a listazassal, plusz, hogy elmentem a postara feladni a cuccot es kerestem tisztan majdnem 120 dodot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!