Szeretnék jelentkezni nyárimunkára.17 éves vagyok. Hogy tudnék jelentkezni olyan helyre ahol nincs ismerősöm? Bemegyek és viszek önéletrajzot?
A diákszövetkezetbe nem ők hívnak föl téged mert rengeteg tagjuk van hanem te mész be és válogatsz a munkák közül!!
Ha már dolgoztál náluk és beváltál akkor elképzelhető!
Nálam akkor hívogattak amikor rendesen bejártam a munkahelyre és korrekten dolgoztam!
A legtöbb diákmunkás link és csak pénzt akarnak de dolgozni nem! Ha te akarsz akkor bemész és kiválasztod amiben dolgozni akarsz és mész!
Bár a nyári munkára majd csak májustól lehet!
Láthatóan nem nagyon tudod még hogy hogyan megy ez a dolog úgyhogy menj be és kérdezd ki valamelyik szövetkezetist az irodájukban!!
Akkor rossz szövetkezetnél voltál...
Én már 3 nagy szövetkezet munkáiban dolgoztam a középsuli és az egyetem alatt is és mindig én válogattam, ők nem kerestek. Csak a már említett esetekben!
Igazából nincs is tapasztalatom abban hogy hogyan kéne szétküldözgetni diákmunkás papírokat csak úgy random cégeknek.
Talán más tud ebben segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!