Hogyan vegyek elégtételt az ex-barátnőmtől, aki 2 évig élősködött rajtam a pénz miatt, megcsalt és tartozik nagyon sok pénzzel?
Figyelt kérdés
Megbocsájtó ember vagyok, nem szeretem a bosszút... De már elég, nagyon sokat eltűrtem! Ez a nő kihasznált, az utolsó filléremig képes volt lefosztani, most szinte nem maradt semmim. Nem érdekel már amivel tartozik, úgyse tudom visszaszerezni de valamit tennék ami legális kereteken belül van de neki mégse kimondottan jó!2012. márc. 5. 10:48
11/12 nagyat válasza:
Óvatosan a bosszú állással, nehogy véletlenül vissza nyaljon a fagyi, és még többe kerüljön a dolog. Gondolok itt arra, hogy ha esetleg kicseszel vele egy jó poénnak tűnő dologgal, pl. felteszed egy szex hirdetési oldalra, olyan pert akaszthat a nyakadba, hogy a maradék pénzedet ügyvédre és kártérítésre költöd. Márpedig ez esélyes, ha ki tudott használni anyagilag.
Nem okoskodni akartam, csak próbálok segíteni. Szerintem ha normális (törvényes) úton nem tudod behajtani, akkor nyelj egyet, és vess rá keresztet. Tudd be tandíjnak, és legközelebb legyél okosabb.
12/12 anonim válasza:
Mit is csinált ez a csaj,hogyan vett le zsével téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!