Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan vagy hol lehet az...

Hogyan vagy hol lehet az aprókat beváltatni?

Figyelt kérdés

A perselyemet felnyitottam, és összeszámoltam kb 4 ezer forintnyi aprót. (10-esek, 20-asok, 50-esek meg 1-2 100 FT-os) Hol lehet azt megcsinálni vagy hogyan hogy beviszem valahova és akkor fel váltják?

Ha a bankba lehet akkor hogy? Mármint a folyamat érdekelne....

Mert kisebb nagyobb boltokba nem igazán örülnek az aprónak (vagy nem?) de szerintem ott felváltatni sem lehetne, bár nem tudom.

Mi a megoldás?

16/F

2012. márc. 2. 21:00
 1/2 anonim válasza:
Szia. A legtutibb hely a Posta. Ott annyi a gond,hogy csomagolni kell. Emlékezetem szerint az 5,10 ft-kat 100 forintjával, a 20 ft-kat 200 forintjával, az 50, 100 ft-kat 1000 forintjával, 200 ft-kat 2000 forintjával kell csomagolni. Felkel tüntetni a neved, hány ft-os van benne és milyen összegben.
2012. márc. 3. 07:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha bemész a Magyar Nemzeti Bankhoz (Bp. 5. kerület Hold utcában biztosan, én ott voltam, sajnos nem tudom, hol van még kirendeltségük, ahol foglalkoznak ilyesmivel), ott beváltják, nem vonnak le kezelési költséget és nem kell berollnizni sem.
2012. márc. 3. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!