Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy 20 év...

Létezik olyan, hogy 20 év bíztosítási idő után az államtól kaphatunk valami kiegészitést?

Figyelt kérdés

Konkrétan arra gondolok,hogy valaki ledolgozott 20 évet folyamatosan egy cégnél és ezt betudja bizonyítani és a nyugdíjfolyíosító szerv 1 havi munkabért ad valamilyen jogcímen????

Segítsetek!!!!!!!!!!!!!

2009. jún. 8. 13:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a jubileumi jutalomra gondolsz, de ezt nem fizeti minden cég, a kollektív szerződésben van leírva, hogy van-e és mennyi.(Ilyen sincs minden cégnek.) A közalkalmazottak is kapnak. A nyugdíjfolyósítónak semmi köze hozzá.
2009. jún. 8. 13:23
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod!!

A párom egyik kollégája mondta,hogy létezik ilyen! De ezek szerint félre van ő is informálva,de a kollektív szerződésüket azért átolvasom.

Köszi:Ani

2009. jún. 8. 13:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az első válaszolóhoz: ilyen juttatás állami szintem nincs, csak az adott munkáltató szervezeti és működési szabályzatában, vagy kollektív szerződésben vállalhat ilyen "jutalmat". Én például köztisztviselő vagyok, nálunk törzsgárda tagságnak hívják, és 10 év után jár egyszeri alkalommal kb. bruttó egy havi fizetés.
2009. jún. 8. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!