Más miért sikeres a Tesz-Vesz - en, és én miért nem?
Arról lenne szó, hogy kb. olyan dolgokat teszek föl Tesz-Vesz - re, amiket más is, de az enyémre nem érkezik annyi licit, illetve a látogatottság is kicsi. Hogy lehet ezen javítani? Milyen praktikák, trükkök vannak erre? Van, aki más-más email címről licitál a saját dolgaira...?
Köszi előre is a válaszokat.
Köszi a választ.
Van benne valami. :)
Szia. Attól függ, hogy mit pakolsz fel. Ha valamire nincs igény, akkor nyilván nem veszik meg. pl bazidrága hificucc, ami nem létkérdés. Vagy lehet, hogy túl drágának tartják az áruidat.
Bár én Vaterán vagyok fennt, de mindegy. Ha valamit felrakok általában megnézem, hogy a többiek mennyiért adják, én meg megpróbálok alámenni az árakkal, persze ésszerű határok közt, hogy legyen rajta nyereség.
Köszi a választ.
Ezek általában babaruhák, és nem horribilis áron, sokszor 1Ft-os aukción árulja a párom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!