Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mivel lehet otthon pénzt...

Mivel lehet otthon pénzt keresni amihez esetleg gép kell és internet?

Figyelt kérdés
Olyan munkahelyem van jelenleg ami mellett simán beleférne egy kis egyéb munka, mivel számítógép előtt ülök egész nap. Mit ajánlanátok, esetleg mit tanuljak meg, mibe kezdjek bele?
2012. febr. 22. 12:08
 1/5 A kérdező kommentje:
Esetleg fordítások is érdekelnek, angol - román - magyar nyelveken. Hogy kezdjek neki?
2012. febr. 22. 12:09
 2/5 anonim válasza:
100%
Regisztrálj darkorbitra,játsz vele sokat,fejlődj fel magas szintre,rakd tele a hajód minden fullos cuccal,szerezz sok tapasztalatpontot,aztán add el a karaktered! Én így tolom.
2012. febr. 22. 12:14
 3/5 anonim ***** válasza:
programozz.
2012. febr. 22. 12:56
 4/5 anonim ***** válasza:
2: Megkérdezhetem, kb mennyit lehet így keresni? Nem a zsebedben akarok turkálni, csak tényleg fogalmam sincs erről, és érdekelne. És hogy mennyit kell hozzá kb játszani.
2012. febr. 23. 02:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Engem is érdekelne
2012. febr. 23. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!