Mit csinál aki Tanácsadó és Szolgáltató Kft-nél dolgozik?
Brandl és Brandl Ktf.ről van szó.
Az ilyenből meglehet eélni?
A cég nevéből nem derül ki, hogy konkrétan mivel foglalkoznak, ezért a kérdésedre konkrétan csak ők fognak tudni válaszolni.
Ha van felvétel és jelentkezel, akkor elmondják, hogy mit is kellene konkrétan csinálni. Hogy meg lehet-e élni belőle? Az az adott fizetés nagyságától függ, alkalmazottként ami munkabért ki tudsz magadnak harcolni, az a tied.
Persze azt csak te tudod, hogy a jelenlegi jövedelmed az általuk kínáltnál több, vagy kevesebb, és ahhoz tudod viszonyítani, hogy elfogadod-e az általuk felkínáltat, vagy nem.
Munkanélküli vagyok.De biztos jövedelemre vágyom,nem szeretném ha átvernének.Igen nem derül ki a nevekből semmi.Azért kérdeztem rá,hogy az ilyen Tanácsadó és Szolgáltató Kft-nél miújság.
Köszönöm a választ
Tanácsadó és Szolgáltató KFT. Éppúgy lehet biztosítási, befektetési tanácsadás, mint pl. egy építőipari jellegű tanácsadás, vagy éppen egy kozmetikai vagy táplálkozási jellegű tanácsadás. (Ők majd megmondják) Szolgáltató: lehet fordítóiroda, vagy levélkézbesítés, vagy könyvelés vagy bármi más. KFT = ugyanolyan KFT mint a többi = társasági formában és nem egyéni vállalkozóként működő szervezet. Ugyanazok az adó-, TB-, egyéb törvények vonatkoznak rájuk is, mint bárki másra, ha alkalmazott felvételéről van szó = bejelentési kötelezettség, munkabér fizetés, járulék fizetés, stb.
Tehát csak rajtad áll, hogy benyújtod-e a pályázatodat, és ami munkát ajánlanak azt felvállalod-e, ami fizetést ajánlanak azt elfogadod-e.
Az átverés kockázata pont annyi, mint bármely más meghirdetett állás esetében.
Előző vagyok!
Ha azzal kezdik, hogy váltsd ki a vállalkozói igazolványt, no akkor fordíts hátat nekik! Ez azt jelenti, hogy nem bejelentett munkaviszonyt kínálnak, azt akarják, hogy a megkeresett jövedelmedből még te fizesd magad után az adókat és járulékokat. Amennyiben az elvégzendő munka bármilyen ügynöki jellegű, akkor az nagyon bizonytalan jövedelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!