Bérelünk egy lakást. Elromlott a gázkonvektor. Kit terhel a szerelés költsége?
Tisztítani kellett és fúvókát cserélni.
Tulaj nem hívott szerelőt, mert 8 e ft alatt nem jöttek ki, és azt mondta, hogy ő nem fizet ennyit.
Mi kihívtunk szerelőt 8.500ft volt. Mi fizettük ki, de jön a bérleti díjért és nincs szándékomban kifizetni helyette.
Mert szerintem ez a tulaj kötelessége.
Ráadásul épp -10C volt kint éjjel és egyáltalán nem működött a konvektor. Ki kellett a szerelőt hívni.
Két pici gyerekünk van, az ő szobájukban.
Párom nem akar konfliktust, ki akarja fizetni a felét. Én hallani sem akarok róla.
Nincs szerződés. Régen volt, 2-jára költöztünk ide vissza, most nincs. a régit nem tudom, hogy hol van.
Nem kell hozzá szerződés. A tulajt terheli minden ilyen költség törvényileg.
Nálam most romlott el a cirkó. Nem volt fűtés négy napig, se meleg víz.
Szerelés kb 60ezer Forint. Én fizetem ki, következő hónapban levonjuk a lakbérből.
Idejött és elkezdte porszívózni, akkor működött, azalatt a fél órán át, míg itt volt. De félóránként lekapcsolt, utána már egyáltalán nem lehetett visszakapcsolni.
szerinte sok a 8 e ft, azért nem hívott ki szerelőt. Több mindenkit felhívtunk mi is, ennyibe kerül.
Erről nem én tehetek.
Egyébként a férje autószerelő, milliós bevétellel. Márcsak tudnia kellene az árakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!