Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Honnan vagy hogyan szerezhetné...

Honnan vagy hogyan szerezhetnék holnap-holnapután 20ezer forintot?

Figyelt kérdés

Jön a tulaj, ki kell fizetnünk az albérletet, és hiába utaltak ma, nem érkezett meg. Már lesül a bőr képemről, amiatt is egyezkedni kell majd vele, hogy a számlák hadd várjanak köv. fizuig, mert most nagyon rossz hónapunk volt, alig volt vmi jövedelem (fagyok miatt nem tudtunk haladni a munkával).

Ha vkinek van ötlete, jól jönne, köszi szépen!

2012. febr. 17. 20:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%

Hát addig hátha megjön! Ha nem, akkor meg kell mondani, hogy mi történt, hátha megérti...

Esetleg rokontól/baráttól megelőlegezni, de aztán ha megjön a pénz, azonnal adjátok is meg a tartozást, mert akkor legközelebb nem valószínű, hogy segítenek.

2012. febr. 17. 20:57
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem te is tudod hogy ez nem így megy, különben mindenki élne a lehetőséggel. Kölcsönkérsz.
2012. febr. 17. 20:57
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszi, bár pont ezeken vagyok már túl... Tesóm utalása nem ért ide, ha a barátaim úgy állnának, nem írogatnék ide :).
2012. febr. 17. 21:04
 4/16 anonim ***** válasza:

Hitelkártyád nincs? 20.000,- mínuszba le tudsz addig menni, amíg meg nem érkezik a pénz.

Amúgy más ötletem sajnos nincs, ha te magad azt írod, hogy kölcsönkérni nem tudsz. :( Akkor gyakorlatilag kizártad a legkézenfekvőbb lehetőséget.

2012. febr. 17. 21:17
 5/16 anonim válasza:
Ha nagyon ki akar lakoltatni ,adj neki valamit zálogba, Pl számitógép amiről írsz. majd ha lesz pénzed kiváltod
2012. febr. 17. 21:24
 6/16 A kérdező kommentje:
Na ez az, hogy a hitelkártyámat meg nem is értem... Levonták a befizetendő összeget, nincs is kimerítve az engedélyezett keret, erre fel mégsem ad ki pénzt, és a netbank is azt írja, hogy felhasználható keret 0 Ft...
2012. febr. 17. 21:25
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem dob ki, azt tuti, csak nagyon szégyellem, hogy ennyire sz.rul vagyunk :((
2012. febr. 17. 21:27
 8/16 anonim ***** válasza:

Ugye nem gondoltad komolyan, h vadidegen emberek majd kölcsönadnak, ha a rokonaid nem tudnak. :D

Tedd pénzért pár aranyad a zaciba, vagy mit tudom én.

2012. febr. 17. 21:28
 9/16 A kérdező kommentje:

Jézusom, te normális vagy, kedves utolsó ????? Már elnézést, de kikérem magamnak ezt a baromságodat! Ismered azt a szót, hogy ÖTLET ?

A többieknek egyébként tényleg köszönöm!

2012. febr. 17. 21:29
 10/16 anonim válasza:
16%
Köszönöd ????? Azért offoltad a számítógépes ötletemet majom.???
2012. febr. 17. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!