Honnan vagy hogyan szerezhetnék holnap-holnapután 20ezer forintot?
Jön a tulaj, ki kell fizetnünk az albérletet, és hiába utaltak ma, nem érkezett meg. Már lesül a bőr képemről, amiatt is egyezkedni kell majd vele, hogy a számlák hadd várjanak köv. fizuig, mert most nagyon rossz hónapunk volt, alig volt vmi jövedelem (fagyok miatt nem tudtunk haladni a munkával).
Ha vkinek van ötlete, jól jönne, köszi szépen!
Hát addig hátha megjön! Ha nem, akkor meg kell mondani, hogy mi történt, hátha megérti...
Esetleg rokontól/baráttól megelőlegezni, de aztán ha megjön a pénz, azonnal adjátok is meg a tartozást, mert akkor legközelebb nem valószínű, hogy segítenek.
Hitelkártyád nincs? 20.000,- mínuszba le tudsz addig menni, amíg meg nem érkezik a pénz.
Amúgy más ötletem sajnos nincs, ha te magad azt írod, hogy kölcsönkérni nem tudsz. :( Akkor gyakorlatilag kizártad a legkézenfekvőbb lehetőséget.
Ugye nem gondoltad komolyan, h vadidegen emberek majd kölcsönadnak, ha a rokonaid nem tudnak. :D
Tedd pénzért pár aranyad a zaciba, vagy mit tudom én.
Jézusom, te normális vagy, kedves utolsó ????? Már elnézést, de kikérem magamnak ezt a baromságodat! Ismered azt a szót, hogy ÖTLET ?
A többieknek egyébként tényleg köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!