Postán ha utánvéttel adok fel valamit és a címzet fizeti a feladás díját, akkor nekem kell valamit fizetnem a postán?
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 14:35
1/10 anonim válasza:
Igen, te fizeted a feladás díját. De ezt az utánvét árához még hozzáteszed, és így ezt is visszakapod.
2/10 anonim válasza:
Kérheted, hogy a címzett fizesse a postaköltséget, de úgy sokkal drágább. Elég nagy kitolás a címzettel szemben.
3/10 A kérdező kommentje:
A dolog arra megy ki hogy nekem ne keljen fizetnem semmit a feladáskor, hanem a cimzetnek keljen. Tehát ha a feladásköltségét adom meg utánvétnek akkor kell valamit fizetnem feladáskor?
2012. febr. 15. 15:57
4/10 A kérdező kommentje:
Ja, egyébként a küldendő csomagért nem kapok pénzt. Ezért lényeges hogy a posta költséget se én fizessem.
2012. febr. 15. 15:58
5/10 anonim válasza:
"küldendő csomagért nem kapok pénzt."
Akkor az nem utánvétes. Ha azt akarod, hogy csak a feladási díjat fizesse, add meg a számlaszámod, számold ki a postaköltséget, a címzett utalja át neked a pénzt és add fel a levelet. Olcsóbban megússza mindenki, mint utánvéttel...
6/10 A kérdező kommentje:
Üdv, köszi a válaszokat de egyiksem volt az igazi, ha utánvéttel adom fel akkoris kell fizetnem igaz visszakapom később, de a kérdés kifejezetten arra irányult hogy ne keljen fizetnem semmit. Nos a megoldás (Ha mást is érdekel később a kérdés): Start csomag + cimzett fizeti szolgáltatás egybe körülbelül 2500 ft, 20 kg súlyig 20.000ft értéknyilvánításig. A címzet fizeti a feladásidíjat plussz a címzet fizeti szolgáltatást. A Feladónak nem kell fizetni a postán.
2012. febr. 18. 07:44
7/10 anonim válasza:
kérdező köszi, nekem hasznos lehet. :)
Tehét ha adnak nekem fel egy babakocsit, akkor adják start plusszban, és akkor ha ideér akkor fizetem a babakocsi árát, meg mennyit is? Mert nekünk kevés a 20000ftig való értékbiztosítás.
8/10 A kérdező kommentje:
start plussz és a hozzávaló cimzet fizeti szolgáltatást kell kérned. a nem sima start hanem start plusszba asszem több értékbiztosítás is lehet, de drágább is. max 3 ezer forint a csomag díj a szolgáltatással együtt. De megtudom nekd nézni mindjárt
2012. febr. 19. 14:55
9/10 A kérdező kommentje:
Na szóval aki feladja neked annak: sima start csomag + cimzet fizeti szolgáltatás + favorit szolgáltatás (20.000-50.000 ft-ig lehet ezzel értékbiztosítani) pénzben nézve: 1690 + 830 + 300 ft = 2820 FT FIGYELEM! Ez a 2011-es árakkal van számolva, szóval drágább lesz valamennyivel. A Csomag max 30 kg lehet
2012. febr. 19. 15:04
10/10 A kérdező kommentje:
Lehet hogy hülyeséget irtam mert te pénzért veszed a babakocsit ugye? Akkor sima utánvéttel elküldi neked aztis annyira lehet értékbiztosítani amennyire akarod asszem plussz csak 2000 ft a posta dij + a babakocsi ára
2012. febr. 19. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!