Vannak Magyarországon termékek/szolgáltatások melyeket naponta százezres/milliós tételben vásárolnak?
Ha már ilyen paprikás hangulatban vagy, akkor legalább annyi fáradtságot vegyél, hogy megnézd mit írtál, mielőtt a másikra rontasz. Te azt írtad több millió szálat vásárolnak. Abban igazad van, hogy a Korona konkrét termék, de te elviccelted a millió szállal, és nem a kérdésre feleltél, vagyis, ha már a gyufánál vagyunk, hogy hány _dobozt_ adnak el naponta.
Ebből én nem tudom, a több millió szál hány dobozt jelent pontosan. Ha jelent vagy százezret (esetleg többet is), akkor én kérek elnézést.
Igen lehet, és köszönöm, de ennél sem írtad, hogy melyikből? Engem adott márka/termék/szolgáltatás érdekel. Pl. (a közismert) Coca-Cola, vagy Pepsi.
A hangsúly a márkán/cégen/tulajdonoson van, nem azt írtam, hogy üdítő. Az ásványvíz esetében több tucat cég van a piacon, így a víz említése - e kérdésnél - önmagában semmire sem jó. Felhozhatnám a DVD-t is, de az megint nem válasz, mert DVD-ből melyik márka? Phillips? TDK? Sony? Remélem most már mindenkinek világos, mert nagyon érdekelne, vannak-e ilyen termékek, amelyek kishazánkban napi szinten nagy tételben fogynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!