Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vannak Magyarországon termékek...

Vannak Magyarországon termékek/szolgáltatások melyeket naponta százezres/milliós tételben vásárolnak?

Figyelt kérdés
Üdítő, édesség, táska, mosópor, bármi - nem kell, hogy drága legyen, lényeg a tetemes mennyiség az adott márkánál.
2012. febr. 15. 13:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
a Korona gyufa az elég konkrét termék. Vagy a Vulkán gyufa. Szintén konkrét termék. Vagy mit akarsz hallani? Hogy tavaly Magyarországon 20.000.000 iPhone fogyott? Mert azt várhatod.
2012. febr. 15. 22:55
 12/20 A kérdező kommentje:

Ha már ilyen paprikás hangulatban vagy, akkor legalább annyi fáradtságot vegyél, hogy megnézd mit írtál, mielőtt a másikra rontasz. Te azt írtad több millió szálat vásárolnak. Abban igazad van, hogy a Korona konkrét termék, de te elviccelted a millió szállal, és nem a kérdésre feleltél, vagyis, ha már a gyufánál vagyunk, hogy hány _dobozt_ adnak el naponta.

Ebből én nem tudom, a több millió szál hány dobozt jelent pontosan. Ha jelent vagy százezret (esetleg többet is), akkor én kérek elnézést.

2012. febr. 16. 10:36
 13/20 anonim ***** válasza:
Amennyiben szolgáltatás is lehet, mint ahogy írtad is, Ivóvízből több millió litert vásárolnak egy nap.
2012. febr. 16. 12:14
 14/20 A kérdező kommentje:

Igen lehet, és köszönöm, de ennél sem írtad, hogy melyikből? Engem adott márka/termék/szolgáltatás érdekel. Pl. (a közismert) Coca-Cola, vagy Pepsi.

A hangsúly a márkán/cégen/tulajdonoson van, nem azt írtam, hogy üdítő. Az ásványvíz esetében több tucat cég van a piacon, így a víz említése - e kérdésnél - önmagában semmire sem jó. Felhozhatnám a DVD-t is, de az megint nem válasz, mert DVD-ből melyik márka? Phillips? TDK? Sony? Remélem most már mindenkinek világos, mert nagyon érdekelne, vannak-e ilyen termékek, amelyek kishazánkban napi szinten nagy tételben fogynak.

2012. febr. 16. 12:27
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát én konkrétan a Fővárosi Vízművekre gondoltam.
2012. febr. 16. 12:32
 16/20 anonim ***** válasza:
Fornetti
2012. febr. 16. 12:33
 17/20 anonim ***** válasza:
Soproni sör, egy nem reprezentatív felmérés alapján a magyarok 34,5 %-a ezt szereti a legjobban, ebből is biztos elfogy naponta egy tetemes mennyiség... :)
2012. febr. 16. 12:35
 18/20 A kérdező kommentje:
Ezeknek már örülök, kösz! Még jöhet pár.
2012. febr. 16. 14:40
 19/20 anonim ***** válasza:
Áványvizeket vehetjük annak. amikor áruösszekészítésen dolgoztam ott napi szinten 100-300 raklapnyi fél literes ásványvíz került ki a boltokba. Azt veszed hogy 1 raklapon 640 doboznyi fél literes palack van akkor olyan 100-200e darab naponta. Szentkirályiból volt hogy 400 raklapnyi ment 1 helysznre.
2012. febr. 17. 13:22
 20/20 A kérdező kommentje:
Jézus! EGY helyre 400 raklap egy nap? Még ha a raklapok száma nem is mindig azonos, és ha csak azt vesszük, hogy egy helyet számítunk naponta... Feltételezzük, hogy a Szentkirályi tulajdonosainak darabonként csupán 10 forint az adózott hasznuk (lehet, hogy több)... Az egy gyors számolást követően, évi mindössze 300 nappal számolva 768 millió forint! Ha meg több helyre megy, teszem azt, külföldre is, akkor éves szinten már milliárdos adózott haszonról beszélünk! A tulajdonosaiknak már rég dúsgazdagoknak kellene lenniük.
2012. febr. 18. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!