SOS! Mit csináljak, ha nem bírok visszamondani egy véletlenül leadott rendelést?
A Reader's Digestnél van egy játék, amit végigkattintgattam, és véletlenül megrendeltem tőlük egy könyvet. Meg akartam nézni az árát, úgyhogy továbbmentem, de mire láttam, addigra megrendeltem!! Semmiféle megerősítést nem kértek a megrendelésnél.
Írtam azonnal az ügyfélszolgálatnak, hogy töröljék a megrendelésem. Erre semmit nem reagáltak. Ma meg kaptam egy emailt, hogy feldolgozták a terméket és rövidesen kiszállítják. Tudom, hogy jogom van az elálláshoz, de én a postaköltséget sem akarom kifizetni nekik, amiért ilyen szemetek voltak. Most mit tegyek? Hívjam fel őket? Csak annak nincs nyoma!
Köszönöm a válaszokat! Az adataim benn vannak az adatbázisukban, ezzel nincs gondom, hiszen ha rendelni akarok valamit, akkor kell. Bár ezek után elgondolkozom, akarok-e még valamit tőlük, ez nagyon etikátlan húzás volt a részükről.
Sikerült felhívnom az ügyfélszolgálatot, azt mondták, ha szimplán nem veszem át a csomagot, akkor no para. De még nekik állt feljebb, hogy miért nem szóltam előbb. Három nappal a postára adás előtt írtam nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!