Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rosszul hirdetem tárhelyszolgá...

Elektromann kérdése:

Rosszul hirdetem tárhelyszolgáltatásom?

Figyelt kérdés

Semmit se keresek tárhely szolgáltatásommal, pedig több ingyenes oldalon, és a Google-ban is meghirdettem.

A google-ban így adtam fel, mert úgy döntöttem, hátha akciósan jobban kapnak rá:

Tárhely bérlés 1GB-tól

Most az első hónapot elengedjük!

Most 1GB egy évre bruttó 2750 Ft.

energiamag.hu

Ingyenes oldalakon még az akció előtt hirdettem meg így:

Korlátlan adatbázis

Korlátlan FTP

Korlátlan e-mail

Védett területek

PHP támogatás

További információk, és tárhely méretek az energiamag.hu oldalon.

2012. febr. 13. 09:45
 1/8 anonim ***** válasza:

dobd fel kicsit az oldal designjet, nezd meg milyen a tobbi tarhely szolgaltato oldala.

Sorolj fel referenciakat, nem latom a ceg adatait sem az oldalon az emberek nem biznak olyan oldalakban ahol nincsennek kint konnyen megtalalhatoan a szolgaltatast nyujto ceg adatai ami alapjan le ellenorizhetik azt ha akarjak.

2012. febr. 13. 09:53
 2/8 anonim válasza:
Szóval azt mondod, hogy gyakorlatilag a user nem kap semmi papírost a szerződésről? Nomeg akkor mi van, ha nem találsz mindent rendben? A legtöbb mezei user örül, ha a domain-regisztrátoránál "mindent" megcsinálnak neki. Nálad egy darab cégnevet sem találok, a neved is jól el van rejtve. Ha nem adsz számlát, akkor a céges ügyfeleket elfelejtheted. Mivel nem teljeskörű és nem is ingyenes a szolgáltatás, így a mezei usereket is elfelejtheted. Nem is értem, kik a célcsoportod?
2012. febr. 13. 11:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Az oldalad mennyien látogatják? Biztos, hogy a hirdetéssel van baj?

Maga az oldal ugyanis elég amatőr hatást kelt. A design is, no meg a leírások! Nézd át valakivel a szöveget, tele van helyesírási és stilisztikai hibával. Egyébként a hirdetésben is akad egy, a további információk után nem kell vessző. Stilisztikai hibák közül a legproblémásabb az, hogy hol egyes számban írsz, hol többes számban. Amolyan "wtf" érzése van az embernek tőle. No meg az ilyen kifejezéseket, mint pl. "be kell regisztrálni" cseréld le. Élőbeszédben elmegy, egy üzleti honlapon nem!

Aztán a fizetési módon gondolkozz el. Ne haragudj, de az mi, hogy miután átutaltam a pénzt, még küldjem is el az igazolószelvényt? Beírom közleménynek a domainnevet, ez miért nem elég? Írd azt, hogy az utalás megérkezésétől számított két napon belül létrehozod a tárhelyet.

De a legnagyobb probléma: nincs kinn semmiféle cégadat. Innentől komolytalannak tűnik az egész. Honnan tudja az ember, kivel szerződik? Rakd ki a cég nevét, székhelyét, adószámot, cégjegyzékszámot, hogy azonosítható legyél. Egy bizonyos Kapocsi Péternek senki nem fog utalni. Egy leinformálható cégnek már inkább.

2012. febr. 13. 11:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Rengeteg ingyenes ilyen van, én egyáltalán nem csodálkozom, hogy nem keresel vele egy forintot sem. Én egy 5 GB-s helyet használok tök ingyen, szinkronizálásra és még fájlküldésre is használható.
2012. febr. 13. 11:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Nincs kereslet a szolgáltatásodra, az a baj. Mezei user regisztrál ingyen tárhelyet, aki meg céges ügyfél lenne, az nem egy nevenincs (már bocs!) cégnél fog.
2012. febr. 13. 15:50
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget, az adatokon fogok változtatni, de ha ingyenessé teszem, akkor hogy keresnék vele?

Nem igazán értem a dolgot...

2012. febr. 14. 10:01
 7/8 anonim válasza:

Ezt érdemes elolvasnod a szabadidődben: [link]

Az ingyenes szolgáltatások esetén pl. reklámokból, támogatásokból befolyó bevételekből szokták fenntartani az oldalt. Nevet lehet vele szerezni a piacon, ügyfélkört, adatbázist építeni... és természetesen tapasztalatot...

2012. febr. 14. 11:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó ötlet, köszönöm a segítséget.
2012. febr. 15. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!