Valaki fektetett már be MGOLDEX-be vagy UNAICO-ba?
óóóó édes istenem, kb 1920-ban nézett ki így a pilótajáték, ahogyan leírod...
A pilótajáték attól pilótajáték, hogy ha van egy pillanat, amikor ha mindenki abbahagyja a terjeszkedést, és nem csatlakozik új ember a rendszerhez, akkor az utoljára csatlakozottak megszívják.
Áruld el nekem, ha hozzád senki nem csatlakozik, hogyan jársz te jól? Ha már ilyen szuperokos vagy. Felteheted a kérdést azoknak is, akik bepaliztak!
"akkor a többiek berakják helyettem"
MONDOM HA SENKI NEM CSATLAKOZIK!
"mire a rendszeren végigérek"
Pont ezt mondom, hogy addig működik csak a játék, amíg van új palimadár. Addig megy a rendszer. Akkor mi van, ha nem érsz végig a rendszeren, mert megállt a rendszer!
Már a kérdést sem értetted, gondolom azért, mert elképzelhetetlennek tartod, hogy egyszer véget ér a móka.. Minden áldozat így gondolja.. :)
Akkor megmondom, mi van. Ugyanaz, mint minden pilótajátéknál. Buktad a befizetett pénzedet. És mindegyik így végződik. Nem értem az apehet minek kell idekeverni, az ilyesmi a rendőrség, illetve esetleg a pszáf hatásköre lenne, ha magyarországi szervezkedésről lenne szó. De nem arról van, az összes ilyen átverést kimenekítik valami egzotikus adóparadicsomi helyszínre.
Ja mondom ha a földönkívüliek ideérnek. (Igaz hogy egyre többen csatlakoznak de se baj)
Na szóval a hülyeségeidre nincs idő így hát tudod mit ez egy nagy csalás igazad van semmi értelme vele foglalkozni oda se figyelj. Valóban akkor nagy ökrök vagyunk nem is értem mi a francnak akarunk annyi pénzel vesződni csak a baj van vele. Az összes ilyen cég beleértve amway, avon stb ami mlm-t használ csak is csaló lehet. Leleplezted az év összeesküvését nemzeti hőssé avatnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!