Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki fektetett már be...

Kisgabika kérdése:

Valaki fektetett már be MGOLDEX-be vagy UNAICO-ba?

Figyelt kérdés
Érdekelne hogy kinek milyen tapasztalata van, érdemes lenne belefektetni??!!
2012. febr. 12. 11:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
pilotajatek. nem erdemes
2012. febr. 12. 14:29
 2/13 anonim ***** válasza:
Az nem emgoldex akar lenni? Mert ha igen akkor bármelyik nagyokos mondjon amit csak akar semmi köze sincs a pilótajátékhoz és nem volt de nem is lesz köze hozzá.
2012. febr. 12. 19:16
 3/13 A kérdező kommentje:
De emgoldex! Érdemes belefektetni? valos ha leérek a "forditótt háromszög" aljára akkor perkálnak 800ezret?
2012. febr. 12. 19:21
 4/13 anonim ***** válasza:
Igen valós teljes egészében csak az nem mindegy milyen csapathoz csatlakozol. A pénz is valós.
2012. febr. 15. 12:29
 5/13 anonim ***** válasza:
persze, hogy valós a pénz. Az alattad lévők dobják össze. Ha lesznek. Pont, mint minden pilótajátéknál..
2012. febr. 15. 15:47
 6/13 anonim ***** válasza:
Igen ennyi eszed van pont. De csak hogy ne komplett hülyeként halj meg. A piramis játékban vagy nevezd ahogy akarod nem kapsz számlát a befizetésedről itt igen. A piramis játékban a feletted lévőnek fizeted be a pénzt és az kerül szétosztásra. Itt cégnek fizeted be a pénz amiről mint mondottam számlát adnak és nyugodtam megmutathatod az apehnak meg akárkinek. Sőt ha az apeh megkérdené honnan van a pénz ezzel le is tudod igazolni, hogy honnan. Piramis játékban nincs konkrét árú és kereskedelmi tevékenység. Itt az árú az arany és mivel aranyat keresel meg és azt utána eladod amiről szintén számlát kapsz így kereskedelmi tevékenység is folyik. Egy ilyen üzlet akkor legitim ha az árút a marketing tevékenység nélkül is megveheted és ezt bármikor megteheted a cég weblapján megrendeled elintézed a pénzügyi részét és fegyveres szállító kihozza az árút.
2012. febr. 15. 17:03
 7/13 anonim ***** válasza:

óóóó édes istenem, kb 1920-ban nézett ki így a pilótajáték, ahogyan leírod...

A pilótajáték attól pilótajáték, hogy ha van egy pillanat, amikor ha mindenki abbahagyja a terjeszkedést, és nem csatlakozik új ember a rendszerhez, akkor az utoljára csatlakozottak megszívják.

Áruld el nekem, ha hozzád senki nem csatlakozik, hogyan jársz te jól? Ha már ilyen szuperokos vagy. Felteheted a kérdést azoknak is, akik bepaliztak!

2012. febr. 15. 19:34
 8/13 anonim ***** válasza:
El árulom de csak neked. Amennyiben én nem tudom összehozni az a két embert amit maximálisan kérnek akkor a többiek berakják helyettem ezzel mire a rendszeren végigérek a befizetett összegem értékében kapok aranyat és kitesznek a marketing programból. Se nem vesztettem se nem nyertem. Továbbra is tarom ne akarj olyat megfütyülni miről semmit sem tudsz. Aztán teljesen mindegy ,hogy hogy nézett ki a piramis játék meg most ,hogy néz ki mert ennek semmi köze hozzá. Másrészt meg nem mondj véleményt valamiről amiről meg sem győződtél mert csak nevetségessé teszed magad. Aztán meg ha az apeh elfogadta a számlát az aranyról illetve az eladásából származó összeg igazolására akkor te piramisozhatsz ahogy akarsz nem hiszem ,hogy te jobban tudnád mint maga az apeh.
2012. febr. 16. 17:11
 9/13 anonim ***** válasza:

"akkor a többiek berakják helyettem"

MONDOM HA SENKI NEM CSATLAKOZIK!

"mire a rendszeren végigérek"

Pont ezt mondom, hogy addig működik csak a játék, amíg van új palimadár. Addig megy a rendszer. Akkor mi van, ha nem érsz végig a rendszeren, mert megállt a rendszer!

Már a kérdést sem értetted, gondolom azért, mert elképzelhetetlennek tartod, hogy egyszer véget ér a móka.. Minden áldozat így gondolja.. :)

Akkor megmondom, mi van. Ugyanaz, mint minden pilótajátéknál. Buktad a befizetett pénzedet. És mindegyik így végződik. Nem értem az apehet minek kell idekeverni, az ilyesmi a rendőrség, illetve esetleg a pszáf hatásköre lenne, ha magyarországi szervezkedésről lenne szó. De nem arról van, az összes ilyen átverést kimenekítik valami egzotikus adóparadicsomi helyszínre.

2012. febr. 16. 17:32
 10/13 anonim ***** válasza:

Ja mondom ha a földönkívüliek ideérnek. (Igaz hogy egyre többen csatlakoznak de se baj)

Na szóval a hülyeségeidre nincs idő így hát tudod mit ez egy nagy csalás igazad van semmi értelme vele foglalkozni oda se figyelj. Valóban akkor nagy ökrök vagyunk nem is értem mi a francnak akarunk annyi pénzel vesződni csak a baj van vele. Az összes ilyen cég beleértve amway, avon stb ami mlm-t használ csak is csaló lehet. Leleplezted az év összeesküvését nemzeti hőssé avatnak

2012. febr. 18. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!