Eurotel2 kérdése:
Hogyan kereshetnék diákként nyárig pénzt?
Figyelt kérdés
Már vállalhatok diákmunkát, de csak újságkihordás van a közelbe viszont abból nem tudnék annyit keresni amennyi kéne.2012. febr. 3. 17:15
1/3 anonim válasza:
15-től felfele szülői engedéllyel lehet.
2/3 anonim válasza:
Ja bocs, látom hogy már vállalhatsz.
Nézz körbe jobban, nincs-e valami hely ahol elhelyezhetnek egy diákot. Esetleg ha vidéki vagy idénymunka stb.
3/3 anonim válasza:
Én elég jól kerestem azzal hogy ebayen olcsó cuccokat vettem, ezeket eladtam dupla áron vaterán.... csak tudni kell épp mi kelendő. Ha sok pénz kell mondjuk nyaralásra akkor ahhoz minden nap kéne dolgoznod, suli mellett ez nem fog összejönni, a diákmunkák nem fizetnek jól.
Ja én amiket még kipróbáltam: építkezéseken segítettem (lány létemre, de ez nehéz), öreg néniknél takarítottam, vásárolni jártam helyettük. Faluban ez könnyű meló. Ha városban laksz akkor meg kell hogy legyen más is...
Statiszta is voltam párszor meg hostess, de ehhez Bp-re kellett járnom, ez nem mindig érte meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!