Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » MERRE INDULHATOK MUNKÁT...

MERRE INDULHATOK MUNKÁT VÁLLALNI? Bővebben lent írok erről.

Figyelt kérdés
A fizetésem teljes egészében a banknak kell adnom, de miből éljek (hitel a házra, család, 2 gyermek): Úgy gondoltam, hogy munkát keresek "nyugaton", fegyveres biztonsági őr vagyok (15 éve), sem másik szakmám, sem nyelvtudásom nincs. Mesés kinti lehetőséggel tömik az agyamat, de én nem hiszek nekik, mert akkor miért vannak itthon! Akinek már van KINTI tapasztalata kérem, hogy segítsen eligazodni. Kíméljenek meg a buta megjegyzésektől, mert most nem olyan a lelkiállapotom, hogy könnyen venném. F/42
2012. febr. 3. 09:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát nyelvtudás nélkül nem egyszerű, de ha van konkrét ajánlat azt nem árt megfontolni. Miért gondolod hogy átverés? Valami hasznuk lenne belőle ha átverés lenne? Úgy értem előre kérnek pénzt? Mert akkor tényleg átverés szaga van.
2012. febr. 3. 09:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Nyelvtudás nélkül értelmetlen ezen gondolkodni. A válság előtt még meg lehetett csinálni, hogy nyelvtudás nélkül valaki kiment Angliába és ott elvegetált, de ott kezd nagyon nagy gáz lenni.

Vannak fegyveres biztonsági őrök Ausztriában és Németországban is, de nem tudom mennyire fogadják el az itteni papírt és az biztos, hogy nagyon jól kell németül tudni hozzá. Úgy hallottam, hogy Svédországban sokkal enyhébben veszik, egyszerű biztonsági őr bárki lehet.

Ez nyugat - Európára vonatkozik, az idézőjel miatt nem tudom, hogy arra gondoltál - e. De ilyen feltételekkel ott csak a húsiparban van esélyed, ami nem éri meg, mert átvernek és nagyon nehéz meló.

2012. febr. 3. 10:06
 3/6 anonim ***** válasza:

" sem másik szakmám, sem nyelvtudásom nincs"

Minden jó indulattal azt mondom, maradj otthon! Nyelvtudás nélkül nem kapsz munkát, ha csak nincs valami ismerősöd aki beajánlana valahova! Vagy hogyan gondoltad? Hogy akarsz ügyeket intézni nyelv nélkül? Az eszem megáll a sok nyelvtudás nélkül érkező embertől! Elhiszem hogy szar a helyzet otthon, de nyelvtudás nélkül itt sem mész semmire, mellesleg az itteni minimálbér az itt sem elég semmire sem, csak átszámolva hangzik jól!

2012. febr. 3. 10:48
 4/6 anonim ***** válasza:

"mellesleg az itteni minimálbér az itt sem elég semmire sem, csak átszámolva hangzik jól!"

Nem tudom, mi még nem haltunk éhen belőle, és félre is tudunk tenni.(London)

2012. febr. 3. 12:48
 5/6 anonim ***** válasza:

"Nem tudom, mi még nem haltunk éhen belőle, és félre is tudunk tenni.(London)"

Igen, gondolom sokan laktok egy házban osztozva a fürdőn, WC-n! Kösz, de ebből nem kérek! Normális lakhatási feltételek mellett(legalább saját kis garzonlakást feltételezve), nem elég a minimálbér! Tudom, én is Londonban lakom, programozóként dolgozom, ismerem az árakat, ha normál körülmények között akarsz lakni és nem úgy mint a vándorcigányok, akkor biztos hogy nem elég a minimálbér! Itt kinn is csak akkor tudsz jól élni, ha van egy jó, keresett szakmád és jó az angolod.

2012. febr. 3. 13:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, 3-an lakunk 1 lakásban havi 550-ért. Mi a párommal, és egy kedves Cseh lány. Valóban cigány egy élet. :)
2012. febr. 3. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!