Ha ebay-en rendelek valamit miért ilyen olcsó a szállítás? Tényleg 494 Ft-ba kerül?
Figyelt kérdés
Pl:
Termék ára 3 464,92 Ft
Szállítás Magyarországra 494,49 Ft
Ár,amely tartalmazza a következőt: Szállítás 3 959,41Ft
2012. febr. 1. 21:32
1/8 anonim válasza:
Most én honnan tudjam, hogy te mit honnan és hogyan rendelsz?
Egyébként, van aki ingyen kipostázza az egy dolláros cuccot Hong Kongból...
2/8 anonim válasza:
Kérdés, hogy honnan szállit az illetö, mit rendeltél, és hogyan küldi. Adott esetben közönséges levélként könnyen lehet - csak akkor nem biztos, hogy egyben megérkezik sérülések nélkül.
3/8 A kérdező kommentje:
Angliából. Az a kérdésem, hogy a szállítás 494,49 Ft. Miért ilyen kevés? akkor itt összvissz 3 959,41Ft-ot kell utalnom?
2012. febr. 1. 21:55
4/8 anonim válasza:
Igen, annyi és annyit is kell utalnod..
Van díjmentes szállítás is Kínából..
Vettem 6 db képernyővédő fóliát a telefonomra, írd és mondd talán 600Ft volt cakk-pakk..
Értem-nem értem, ennyi volt, megjött.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi! És Angliából hány nap alatt érkezik meg a csomag? Nem tudod véletlenül?
2012. febr. 1. 22:05
7/8 anonim válasza:
Sok esetben nem annyi a szállitási költség ténylegesen, de az eladónak jobb, ha azt tartja alacsonyabban, mert máshogy adózik utána. De ettöl neked nem kell többet fizetni, ez csak neki számit könyvelési szempontból.
8/8 anonim válasza:
Annyiba kerül amennyi oda van írva, elég sok cuccnál ingyenes is. Ha nagyobb/nehezebb cuccot rendelnél többe kerülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!