Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az országba behozható "adidas"...

Az országba behozható "adidas" vagy "nike feliratú termékek (órák, ruhák)?

Figyelt kérdés
Vám és áfafizetés mellett gondoltam teljesen legálisan, de ezek a termékek természetesen nem eredeti termékek! És ezek árulása megengedett? Vám és áfa mellett milyen más költségek lehetnek még?
2012. jan. 31. 14:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem eredeti, akkor nem lehet behozni. Szokták mutatni, hogy eltűzelik az összes ilyen cuccot.
2012. jan. 31. 16:20
 2/5 A kérdező kommentje:
De ezt ki dönti el, hogy eredeti-e vagy sem? Tehát ha nekem úgy adják el, hogy eredeti vagy úgy, hogy mondjuk nincs rajta márkajel és csak akkor derül ki, amikor megkapom?
2012. jan. 31. 17:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Vannak erre hivatalos papírok amivel igazolni szokás az áru származását. Ezt neked is ellenőrizni kell.

Hiába mondod azt, hogy "nekem azt mondták eredeti", kiröhögnek és ugyanúgy elkobozzák.

Milyen mennyiségben akarsz behozni és mit?

2012. jan. 31. 18:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi van? Szerinted hamisított terméket be lehet hozni az EU területére legálisan? Ember, úgy sz@rrá leszel bírságolva, hogy még az unokáid is fizetni fogják.
2012. jan. 31. 18:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor ez is csak a multik kiváltsága úgy látom, hogy a sok "made in china" cuccot behozhatják és legálisan árulhatják, mint eredeti terméket! Köszi a válaszokat!
2012. febr. 1. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!