Tudnátok segíteni milyen támogatást, segélyt vagy hasonlót lehetne kérvényezni? El vagyok jelenleg keseredve!
Tavaly nyáron végeztem el a sulit, de még most is járok egy esti képzésre. Augusztusban beregisztráltam a munkaügyi központba és most december és januárban dolgoztam közfoglalkoztatásban. Ez a 2 hónap most megszűnik :(Sajnos az élet úgy hozta hogy egyedül lakom egyedül kell fenntartanom egy 60nm-es házat, de most hogy maszekolni sem tudok és nem tudom találok-e munkát hogy fogom tudni!
Tudnátok esetleg javasolni valamit ha nem kapok még egyelőre álláskeresési támogatást sem akkor milyen más támogatást lehetne igénybe venni? Szociális segély? Fűtési támogatás vagy mit lehetne? Nagyon el vagyok keseredve jelenleg!
Menj be az önkormányzathoz, ott meg tudják mondani, milyen segélyt adhatnak.
A ház hozni is tud pénzt: ha van két szobád, az egyiket add ki albérletbe. Ha csak a rezsit fedezi a bérlő által fizetett összeg, már előrébb vagy.
most akkor mondjam azt, hogy nagyon sajnálom, hogy nincs fűtésed? nekem sincs, sőt mielőtt megszólalnátok, hogy internet van, nem az sincs, nem otthon vagyok, sőt tv-m sincs, tűzhelyem sem...
ha írnád, mihez értesz, merre laksz, és hány éves vagy, akkor talán kapnál néhány tippet, hol és hogyan keress állást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!