Szeretnék bróker lenni. Hogyan?
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetnék bróker? Egyébként még csak gimmnáziumba járok, de szeretnék elkezdeni foglalkozni a témával. Van valami veboldal (én nem találtam) ahol leírják a dolgokat? 15/F
(Egyébként nm érdekelnek a "túl fiatal vagy még ehez" típusú válaszok)
"A bróker szakmához nem kell egyetemi végzettség."
De egy közgázt végzett szakértő és egy gyorstalpalót végzett, érettségizett ifjú titán közül nem az utóbbit fogják felvenni egy jó helyre.
"a befektetői pénzéből próbálja a lehető legtöbb nyereséget kihozni"
Muhaha, ahogy Móricka elképzeli.
"De egy közgázt végzett szakértő és egy gyorstalpalót végzett, érettségizett ifjú titán közül nem az utóbbit fogják felvenni egy jó helyre."
Mivel a gyakorlatban a bróker szakma egy adott cég befektetéseinek eladását jelenti és nem a befektetési döntések meghozatalát takarja, ezért egy gyorstalpalós ifjú titán teljesen alkalmas rá, aki kevesebb fizetéssel is beéri, mint a közgázos.
Nem hiába vették le 0-ra a közgázos keretszámokat az államilag finanszírozott képzésben, a legtöbb cég kitanítja az embereit belső képzésben.
"egy gyorstalpalós ifjú titán teljesen alkalmas rá, aki kevesebb fizetéssel is beéri"
Na erről van szó. A brókertanfolyamos gyerek a legtöbb esetben könnyen cserélhető szakmunkás. Ez nem karrier, hiába hangzott 1995 körül még jól, hogy "bróker vagyok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!