16 évesen iskolai szünetbekben és hétvegénként munka?
Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 17:14
1/8 anonim válasza:
lehet... és nyárra elég sok pénzt össze lehet szedni :) szórólap osztogatás, vagy épp egy kisebb bárban, étteremben felszolgáló... sok helyre keresnek embereket.( én pl. 16 évessen, viszajártam az ovimba és gitároztam és énekeltem gyerekdalokat :D és kaptam érte pénzt)
2/8 A kérdező kommentje:
kösszi majd körülnézek :)
2012. jan. 27. 17:29
4/8 anonim válasza:
A szórólap osztogatással az a probléma, hogy vért izzadsz, mire kihordod a lapokat, de nem kapsz érte méltó fizetést, hülyének néz a munkaadó... Nem javaslom.
5/8 anonim válasza:
Gratulálok a gondolathoz!
Sokkal hasznosabb, mint plázázni, drogozni, rossz haverokkal lógni, szüleink legnagyobb bánatára.
Ennek a kérdésnek örültem legjobban idáig. üdv.
6/8 anonim válasza:
Ugyanez érdekelne engem 14 évesen. Nyáron tudok menni faterral, de... Nem akarom apám pénzét kapni, ne fizessen nekem.
8/8 anonim válasza:
Vigyázz, hogy kifizessenek, mostanában ez nem divat!
Mekit ajánlom, ha felvesznek / van a közeledbe, ott előre lehet lépni. Szórólap, takarítás, főleg kis cégeknek nem ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!