Albérlet 1 hétre? Létezik ilyen?
Szerintetek lehet albérletet 1 max 2 hétre kivenni?Meg lehet beszélni az ilyet azzal,aki albérletet kínál?
Úgy néz ki,hogy júliusban 1-2 hetet egy másik városban kell töltenem.(Szeged)Hotelekbe nem szeretnék menni,mert mindenképp egy saját kuckó kéne konyhával,stb.A kérdésem arra irányul,hogy ez megoldható lenne,vagyis hallottatok már ilyenről?
Menj panzióba, ahol apartmanokat adnak ki.
Albérletet ilyen rövid időre nem kapsz.
Igaz,hogy ez nem szegeden,de létezik ilyen,találtam egy-két hirdetést ami akár egy hétre is bérbead pl ez :
Kislődön nyugodt környezetben igényes vendégeknek lakás kiadó rövidebb illetve hosszabb távra. Akár egy éjszakára vagy egy hétre is. A lakás bútorozott. Ár megegyezés szerint!!!
Gondolom megbeszélés kérdése..
Miskolcon már hallottam ilyenről, biztos van máshol is.
Sok főiskolás-egyetemista nem marad nyáron az albérletében, és azokat a helyeket ki szokták adni.
Szerintem adj fel hirdetést (lehet ingyenesen is), vagy ha meg tudod oldani valahogy, az egyetemen ki lehet tűzni ilyen hirdetéseket (legalábbis Debrecenben az egyetemen sok albérletes meg másfajta hirdetés volt kitűzve a faliújságra)
Ha esetleg van szegedi egyetemista ismerősöd, őt is megkérheted, hogy segítsen keresni.
Szia!Vegyél egy déliaprót(szegedi hirdető újság-325Ft)és aban nézegess hirdetéseket.
Van olyan, hogy pl.napokra is adnak ki lakásokat, pl.munkásokat.
Azt, hogy ezek milyen állapotuak, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!