Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Albérlet 1 hétre? Létezik ilyen?

Albérlet 1 hétre? Létezik ilyen?

Figyelt kérdés

Szerintetek lehet albérletet 1 max 2 hétre kivenni?Meg lehet beszélni az ilyet azzal,aki albérletet kínál?

Úgy néz ki,hogy júliusban 1-2 hetet egy másik városban kell töltenem.(Szeged)Hotelekbe nem szeretnék menni,mert mindenképp egy saját kuckó kéne konyhával,stb.A kérdésem arra irányul,hogy ez megoldható lenne,vagyis hallottatok már ilyenről?

2009. máj. 28. 23:38
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

Menj panzióba, ahol apartmanokat adnak ki.

Albérletet ilyen rövid időre nem kapsz.

2009. máj. 28. 23:56
 2/9 A kérdező kommentje:

Igaz,hogy ez nem szegeden,de létezik ilyen,találtam egy-két hirdetést ami akár egy hétre is bérbead pl ez :

Kislődön nyugodt környezetben igényes vendégeknek lakás kiadó rövidebb illetve hosszabb távra. Akár egy éjszakára vagy egy hétre is. A lakás bútorozott. Ár megegyezés szerint!!!

Gondolom megbeszélés kérdése..

2009. máj. 29. 00:43
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
Biztos, hogy létezik, de szerintem inkább külföldön bevett gyakorlat. Egyik ismerősünk például Párizsba ment egy hétre és kivett egy lakást, mert olcsóbban jött ki mint a hotel. Nem hiszem, hogy itt sok ilyen van...
2009. máj. 29. 01:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Miskolcon már hallottam ilyenről, biztos van máshol is.

Sok főiskolás-egyetemista nem marad nyáron az albérletében, és azokat a helyeket ki szokták adni.

Szerintem adj fel hirdetést (lehet ingyenesen is), vagy ha meg tudod oldani valahogy, az egyetemen ki lehet tűzni ilyen hirdetéseket (legalábbis Debrecenben az egyetemen sok albérletes meg másfajta hirdetés volt kitűzve a faliújságra)

Ha esetleg van szegedi egyetemista ismerősöd, őt is megkérheted, hogy segítsen keresni.

2009. máj. 29. 07:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!Vegyél egy déliaprót(szegedi hirdető újság-325Ft)és aban nézegess hirdetéseket.

Van olyan, hogy pl.napokra is adnak ki lakásokat, pl.munkásokat.

Azt, hogy ezek milyen állapotuak, nem tudom.

2009. máj. 29. 08:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Nincs valami olcsó motel vagy munkásszálló? Lehet még az lenne a legjobb.
2009. máj. 29. 09:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát munkásszálló biztos nem jön szóba,mert azért az igényeim megvannak akár egy hétre is:)Viszont jó hogy mondtátok a panziókat,apartmanokat,szétnézek azok között meg lehet egy -két albérlethirdetést is megnézek és megkérdezem a tulajt,hogy lehetne e szó 1-2 hétről.
2009. máj. 29. 13:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet egy hétre lakást bérelni, azt nevezik apartmannak, így keress rá az interneten! Biztosan Szegeden is vannak nyáron kiadó apartmanok.
2009. máj. 29. 14:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy lehet ilyet, gondolj csak a levelezősökre, ők is 1 hetet vannak suliban általában és nem mindenki koliban alszik. Van ilyen csak nem albérletnek hívják, hanem mondjuk szoba kiadó vagy apartman vagy ilyesmi, de szerintem ilyenkor a kiadó albérleteket is felhívhatod hiszen nyáron a fősulisok már nincsenek és ezért sok az üres hely. Ahol én laktam Gyöngyösön albiban ott is nyáron kiadta a pali 1-2 hétre, meg mikor államvizsgáztam és is csak néhány napra mentem vissza egy másik helyre.
2009. jún. 1. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!