Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hány kg-ig lehet feladni postán?

Hány kg-ig lehet feladni postán?

Figyelt kérdés
Nekem kb egy 45 kg-os cuccot kéne feladnom, nem olyan nagy.elférne egy kicsit nagyobb méretű dobozba..csak hát a súly
2009. máj. 28. 22:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Postáéknál csak 30 kilóig működik a dolog. A DHL 50 kilóig elviszi, illetve valószínű a többi hasonló cég is.
2009. máj. 28. 22:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Ilyen súlyhoz már ki kell hívnod egy szállító céget. Nem tudom, hogy hová küldöd, de nagyon gondold meg. Tengeren túlra sima 1-2 kiló is belekerül 20 ezerbe egy szállítón keresztül, 45 kiló meg nem tudom, hogy hány százezres postaköltséggel menne csak el. Nagyon gondold meg. Inkább hívd fel őket telefonon és kérdezd meg, hogy kb. mennyibe kerülne.
2009. máj. 29. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!