Sms a legnagyobb rablas?
Figyelt kérdés
elkezdtem szamolni. Egy atlagos sms mondjuk 320 bite korul van es mondjuk egy sms ara legyen 20 forint. Az azt jelenti, hogy ha igy szamolunk, hogy 20 forintot fizetunk 0.0003051757 megabyte ert, azaz durvan 70 ezer forintot fizetunk megabyteonkent ha smst hasznalunk.2012. jan. 24. 13:53
1/7 anonim válasza:
Hát az ásványvíz pl nagyobb rablás. De nyilván lehetne még sorolni a példákat...
2/7 anonim válasza:
De ez miért ér meglepetésként? Ki használ manapság SMS-t? A csóró kollégisták, meg a főiskolások, diákok. Azok meg ezt úgy sem értik meg.
3/7 A kérdező kommentje:
miert az asvanyvizben mi a rablas keplete?
2012. jan. 24. 14:46
4/7 anonim válasza:
Nem rablás ez, hanem szolgáltatás. Amit igénybe veszel vagy nem.
Én pl kb 10 sms-t küldtem az elmúlt 2 évben összesen. De azok megérték az árukat.
5/7 anonim válasza:
1 kg arany ára meg majdnem 13 millió Ft. Ez nem rablás?
6/7 anonim válasza:
Azért azt számoljátok bele, hogy vannak olya helyzetek, ahol nem lehet telefonálni.
Egy csóró egyetemista
7/7 A kérdező kommentje:
en meg csak meg sem emlitettem akerdesemben az egyetemistakat. csak azt szamolgattam, hogy nagyvonalakban az sms adatforgalom alapjan lenyegesen olcsobbnak kellene lennie. Hisz 20 forintos sms aron most 70 ezer forintba kerul egy megabajt. ha ugyanezt az internetre vetitenek, es ugyanaz a szolgaltato az internetet is hasonlo arral adna, akkor 1 (egy) GB ( ami egy atlagos internetcsomag) a jelenlegi 4000 forint helyett 71.680.000 azaz hetvenegymilliohatszaznyolcvanezer forintert kellene arulniuk. csak az sms nek seni nem szamol utana...
2012. jan. 28. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!