Mennyibe kerül a munkavállalási engedély, illetve az egyéb szükséges dokumentumok Angliába, ahhoz, hogy kinn dolgozhassak?
Te aztán jól felkészültél a külföldi életre, ha még azt sem tudod, hogy sem vízum, sem pedig munkavállalási és tartózkodási engedély sem kell az angliai(így EU-s) munkavállaláshoz!
A cég pedig azért kéri a work permit-et, mert nem tudják, hogy EU-s országból való vagy! Ezt a félreértést sürgősen tisztázd velük! (Vagy egyszerűen átverésről van szó, és pénzt akarnak utaltatni veled a munkavállalásért cserébe!)
Nem céghez megyek, hanem családhoz dolgozni, mint au pair...és lehet, hogy tényleg nem tudják, hogy EU-s országból vagyok.
Nem kéne lekezelően írni, nincs még tapasztalatom, nem véletlenül érdeklődöm mindenhol. De köszönöm a válaszodat!
Szerintem az előző hozzászóló nem lekezelő akart lenni, de kb 2 percbe beletelik míg utánanézel hogy nekünk eltörölték a homeoffice-t, amiért fizetni kellett. [link]
Nézz utána a dolgoknak jobban, különben nagyon átverhetnek.Mindenestre rendes a családtól hogy a felét fizette volna, mert nekem még 120 fontomba került annó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!