Lesz államcsőd? Hogyhogy most lejjebb ment a forint meddig megy még lejjebb szerintetek?
Így van. Nem hitelből kellene, de az a baj, hogy nem tudnak mit csinálni. El van b@szva az egész. Látjátok, mennyi válságadót vetettek ki, és mégis mekkora volt a hiány. Ha nem kapjuk meg a hitelt, biztos az államcsőd. Ha megkapjuk akkor is, de csak később. (1-2 év)
A IMF diktál majd, és garanciaként olyan megszorításokat fognak követelni, hogy elkezdődnek majd a tüntetések lázongások. :(
Az biztos, hogy márc. 15-én nagy balhé lesz. De lehet, hogy nem is kell addig várni. :(
Már nem tartom hülyeségnek a tartós élelmiszerek beszerzését nagy tételben. Már aki megteheti. Az árak így is, úgy is emelkedni fognak, és az étel sem megy kárba. :)
2-3 hónapja vettem dollárt.
1 hónapja pedig norvég koronát.
Valószínű, hogy rövidtávon bukok vele, hosszútávon viszont nem. Úgy gondoltam, hogy inkább bukok vele x összeget, de ha sz@r csapódik a ventilátorba, akkor legalább nem biztos, hogy rögtön éhen döglök, vagy vasvillával kell harcolnom a kajáért. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!