Van nekem egy ingatlanom amit kiadtam albérletbe, és a UPC-t be köteték az albérlők a Upc az engedélyem nélkül kötötte be és megfúrták a falat is az én beleegyezésem nélkül hogy ezt szabad-e nekik?
Figyelt kérdés
Meg hogy akkor ilyenkor rendőrségre menyek vagy mi a teendő. Köszönöm előre is a válaszokat!2012. jan. 21. 14:22
1/3 anonim válasza:
ha a rendőrségre mész akkor azok (hivatalból) egyből a nyakadra küldik az adóhatóságot, hogy van-e szerződés az albérletről adózol-e utána?, úgyhogy inkább ne ugrálj, vagy ha nagyon mérges vagy próbáld megszorongatni te a lakókat, bár ez miatt szerintem felesleges háborúskodni
2/3 anonim válasza:
viszont érdekes, hogy a te házadra, hogy tudtak ők szerződést kötni az albérlők?, (vagy esetleg be vannak jelentve hivatalosan oda?) szerintem te simán lemondhatod, mert itt az Upc jókorát tévedett rajtuk már lehetne fogást találni
3/3 A kérdező kommentje:
Ideiglenesre vannak bejelentve az önkormányzatnál és igen van szerződés írva arról hogy ők ott laknak de éppenséggel nem fizetik az albérletet és ki lesznek lakoltatva
2012. jan. 21. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!