Mennyivel tudom növelni egy 12 milliós panellakás értékét, ha eltüntetem a szocreál maradványokat?
Figyelt kérdés
A lakás felújított és alapvetően szép állapotban van, de érdekelne, hogy mennyivel nőhetne az értéke, ha esztétikailag teljesen megszabadulnék a szocreál stílusú gardróbszekrény, lambéria, ajtók, küszöböktől és a lakás belül teljesen egy új építésű lakás látványát-érzetét adná? Számításaim szerint nem egy komoly összegről van szó, de vajon a lakás értékében megmutatkozna?2012. jan. 19. 11:00
1/4 anonim válasza:
Nem, mert apróságok. A vevő is pont úgy gondolkodik, ahogy te, ami nem kerül sokba, azt majd megcsinálja később ő maga, ezért neked többet nem fog fizetni - kivéve ha balek. Az általad felvetett felújítás sokkalta inkább az eladhatóságot növeli, de az árát nem fogja.
2/4 anonim válasza:
az lehet előny, ha a vevőnek nem kell felújítással foglalkoznia, de ebbe festés, csempe talán parkettacsere is beletartoznak, az már drága és nem biztos, hogy visszajön.
3/4 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem előny. Bár én most bérlem a lakást, ahol lakom, de sajátnak mindenképpen lepukkant lakást akarok venni, mert az felújítással is olcsóbb, mint egy frissen rendbe rakott lakás, amire ugyanúgy kell költeni, ha mondjuk nem tetszik a fal színe. Persze a háznak jó állapotban kell lennie, elég, ha csak a lakás gyengébb az átlagnál.
4/4 anonim válasza:
Én is úgy vettem, hogy direkt lepukkantat, majd én megcsinálom olyanra amilyenre én akarom.Teli volt csótival, meg 10 réteg tapéta, meg 4 réteg padlószőnyeg, amikor felemeltem kirajzottak a csótányok : D De mostmár nagyon pöpec lett,mindent kidobtam, falak kibontva újrapadlózva festve bútorozva, víz+elektromos vezetékek kicserélve, jobban néz ki mint egy újépítésű.
Egyébként meg soha nem fog visszajönni amit ráköltesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!