Diákmunka Tescoban?

Figyelt kérdés
Hogyan,hol lehet jelentkezni? Önéletrajzot leadni?
2012. jan. 18. 16:47
 1/2 anonim válasza:
100%
Először is Keresned kell egy diákszövetkezetet pl.: Diák navi, Meló diák, Joker diák, Mindiák....Nah ha ez meg van akkor kérj a suliból iskolalátogatásid menny be a szövetkezethez és tájékozódj a melókról ha van meg felelő regisztrálj be és máris melózhatsz (ha véletlen nincs fogadra való meló akkor is be regisztrálhatsz és küldenek hírlevelet vagy szólnak telón ha van olyan amire alkalmas vagy!) Fontos nincs kp....csakis bank kártyára utalnak fizut! És ha véletlen nem töltötted volna be a 18-at este 10-után nem melózhatsz! Sok sikert!
2012. jan. 19. 14:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, így van ahogy az előttem szóló leírta.. Annyival kiegészíteném, hogy szerződést kell majd kötnöd az iskolaszövetkezettel, kell majd egy orvosi vizsgálat (alkalmassági), amihez mindenféleképpen kell 1 évnél nem későbbi érvényes tüdőszűrő.. irataid legyen nálad,ha iskolaszövetkezethez mész. (lakcím,személyi,diák,adó,stb)..Bármi segítség kell, akkor tudok részletesebben is segíteni, mert én is diákmunkázok és voltam már tescoban :D
2012. jan. 31. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!