Teszveszen és a vaterán érdemes 1ft-os aukciókat indítani?
Attól még, hogy egy forintos érme nincs, az egy forint még létezik. Számlán egy forintot is át lehet utalni. Egyszer a T-com küldött nekünk egy egyforintos csekket, az nagyon komoly volt, anyukám elment a postára befizetni, azt a röhögést ami ott volt... :D Mondta neki a nő, hogy ő ezt ugye készpénzben nem tudja befizetni, de a csekket befizetettnek veszik, a posta elutalta az egy forintot.
Amúgy az egyforintos aukciókról csak annyit: értékesebb dolgoknál érdemes indítani, de én csak akkor merném, ha ki van emelve valamilyen szinten, tehát pl. mindig az elsők között jelenik meg, vagy hasonló, hogy minél többen lássák. Akkor rábuknak sokan. De egy pólót, vagy DVD-t vagy bármi ilyen apróbb dolgot nem érdemes (persze ezek között is van, ami értékes, mondjuk egy Gucci ruhát már érdemes lehet így indítani kellő kiemeléssel), én már megjártam ezzel, adtam már el 1 forintért dvd-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!