Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Postáról ugye lehet OTP-s...

Postáról ugye lehet OTP-s számlaszámra pénz utalni? Mennyit kell fizetnem postán az utalásnál?

Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 18:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%
Utalni csak bankszámláról bankszámlára lehet. Ha viszont beballagsz egy OTP bankba és közlöd az ügyintézővel, hogy x ember y számlaszámára z forintot be akarsz fizetni, akkor az egyrészt ingyen van, másrészt azonnal jóváírják. Meg tudsz adni közleményt is, hogy a címzett tudja, miért is kapja az összeget.
2012. jan. 11. 18:25
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
Igen, lehet, azt hiszem rózsaszín csekken. A költségét nem tudom.
2012. jan. 11. 19:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Utalás = pénz egyik bankszámláról a másik bankszámlára vándorol.

Postán pénzt fizethetsz be az illető bankszámlájára "rózsaszín csekk" segítségével.

De a legegyszerűbb ha befizetsz készpénzt az illető bankszámlájára. Megkérdezed melyik banknál van a számlája, bemész egy olyan bankfiókban ahol van a számla és befizetsz készpénzt az illető bankszámlájára.

2012. jan. 11. 20:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Aham, értem köszönöm a válaszokat. Csak az a helyzet, hogy holnap mindenképp fel kéne adnom a pénzt és én 1 kis községben lakok, itt pedig csak postai úton tudnám, mert OTP nincs. Ezért érdekelt, hogy mennyi a feladás díja.
2012. jan. 11. 21:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Összegtől függ. Utalványoknál keresd.

10000Ftig 495,-

[link]

Hogy pontosan hogy kell kitölteni a rózsaszín csekket nem tudom. A postás hölgy majd segít ebben. Mert a számlaszámon kívűl még mást is rá kell írni.

2012. jan. 12. 08:33
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindegyik választ, végül sikerült megoldani :)
2012. jan. 12. 14:59
 7/11 anonim válasza:
71%
Csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy rózsaszín csekken tudnád befizetni az összeget. A postán segítenek is, hogy mit hova írj rajta, az ára pedig 2-3száz forint között van.
2012. jan. 15. 08:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Rózsaszín csekken utalhatsz a Postán keresztül, de ez elég drága. Legegyszerűbb és leggyorsabb, ha bemész a legközelebbi OTP fiókba és ott befizetsz a megadott számlaszámra. Ez azonnali és ingyenes.
2012. jan. 16. 15:11
 9/11 glaslo1 ***** válasza:
40%

FELEJTSD EL A FENTI BAROMSÁGOKAT!

UTALÁS ÉS UTALVÁNY AZ 2 DOLOG!

Ha postán akarsz utalni 2 verzió van!

1:folyószámládról átutalás 300

2:Kp. befizetéssel átutalás 600

3:Felejtsd el a hülyeségeket mert utalványozol vagy utalyz biz összeget az nem azonos!

PL:számládról postán akarsz fizetni az minden esetben 300HUF ha kp.-ben fizetsz a hivatal utalja a cím számlájára 600HUF------Remélem segítettem!--Gál László Postaforgalmi Főiskola GYŐR.

2012. jan. 18. 07:38
 10/11 anonim válasza:
100%

Az a baj a rózsaszínnel, hogy kell egy hét mire rákerül a pénz a számlára...

Ez biztos.

2012. jan. 18. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!